Betty2
Fanka BB :)
A co to?Rozumiem, mnie wkurzało szykowanie posiłków do pracy i pilnowanie by je jeść o stałych porachNa śniadanie często robiłam szakszuke.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co to?Rozumiem, mnie wkurzało szykowanie posiłków do pracy i pilnowanie by je jeść o stałych porachNa śniadanie często robiłam szakszuke.
Takie jajka sadzone na pomidorach właściwieA co to?
Ale na czczo mialas idealne... nie o sam fakt mi idzieRozumiem, mnie wkurzało szykowanie posiłków do pracy i pilnowanie by je jeść o stałych porachNa śniadanie często robiłam szakszuke.
Dopiero po insulinie bez niej skakał mi.Ale na czczo mialas idealne... nie o sam fakt mi idzie
Ja na dzień dobry mam porażkę i zaczyna mnie to dobijać
Nie wyrzuciło po godz 124, po 2 111Na zaparcia pij maślankę do jogurtów dodawaj sobie błonnik. Kluski śląskie mają wysokie IG i mogą ci wyrzucić cukier.
U nas taka usługa droga...72 zł/dobaJa dzisiaj pierwszy dzień bez cateringu. Na razie obiad wyszedł mi nieźle.
Moje odkrycie, które bardzo mnie cieszy: mogę jeść grejpfruty.