G
guest-1677526072
Gość
Też potrafisz jeść tyle nabiałuTeż tak chcęChoć przy tych ilościach nabiału, jakie teraz jem, to raczej pójdzie w drugą stronę...

Też mam tak

Zapowiada się ciekawie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też potrafisz jeść tyle nabiałuTeż tak chcęChoć przy tych ilościach nabiału, jakie teraz jem, to raczej pójdzie w drugą stronę...
Mąż wczoraj stracił cierpliwość i kupił od razu 1.5 kg serków wiejskich, tak że tego..Też potrafisz jeść tyle nabiału
Też mam takostatnio tylko płatki z mlekiem na śniadanie a nawet bym zjadła na obiad i kolację bo tylko to wchodzi
Zapowiada się ciekawie![]()
O rany ! Ja właśnie spisuje listę zakupów i 4 l mleka musi się znaleźć w lodówce na bankMąż wczoraj stracił cierpliwość i kupił od razu 1.5 kg serków wiejskich, tak że tego..![]()
Z OM 6+5, a z owulacji 6+3.A z OM to który tydzień by Ci wychodził.?
Moze ktoś używa i polecijak patrzyłam w galerii to są, ale wszystkie za małe... Nawet te dla kobiet w ciąży były małe
Tak! Głównie to wózki właśnie![]()
PięknieJuż po wizycie, jest zarodek I serduszkoaż ciężko uwierzyć... termin 3 grudnia
![]()
Super wiadomościJuż po wizycie, jest zarodek I serduszkoaż ciężko uwierzyć... termin 3 grudnia
![]()