reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Słonko to co ci jest ze sie zle tak czujesz?? na pewno zaraz ci przejdzie!!!!! bede trzymac kciuki! a moze przejdz sie wczesniej do lekarza skoro tak cie cosik tam boli hmmm... :dry: wiesz czasami da rade sie wcisnac w kolejke bo nagly przypadek i tyle, powiedz ze nie mozesz czekac!!! :sorry2:

reklama
Słonko to co ci jest ze sie zle tak czujesz?? na pewno zaraz ci przejdzie!!!!! bede trzymac kciuki! a moze przejdz sie wczesniej do lekarza skoro tak cie cosik tam boli hmmm... :dry: wiesz czasami da rade sie wcisnac w kolejke bo nagly przypadek i tyle, powiedz ze nie mozesz czekac!!! :sorry2:
Sama nie wiem co mi jest kurcze, zle sie czuje @ skonczyla mi sie wczoraj a zaczela przedwczoraj :-( boli mnie strasznie brzuch :-( sama nie wiem co jest :-(zobacze jak bedzie w weekend jak tak samo to pojde w poniedzialek :-D

Oooo.... dosyć krotka @ a robilas tescik? no bo wiesz ze czasami tak moze byc ze normalnie w terminie wystepuje krawienie ale wcale to nie jest @ :tak::sorry2:;-) a brzuszek wtedy moze pobolewac bo sie moga tam różne rzeczy dziać !! :laugh2:

Oooo.... dosyć krotka @ a robilas tescik? no bo wiesz ze czasami tak moze byc ze normalnie w terminie wystepuje krawienie ale wcale to nie jest @ :tak::sorry2:;-) a brzuszek wtedy moze pobolewac bo sie moga tam różne rzeczy dziać !! :laugh2:
Nie, nie robilam testu, wiesz malenka ze mi jakos trudno sie zebrac i uwierzyc ze moze mi sie udac :-( wiem ze powinnam wierzyc i w ogole... tescik kupilam wiec mam w domku :tak:zrobie w sobote chyba

No to jasne ze zrób!!!! bede trzymać kciuki ze to TO :tak::tak::tak: musisz wierzyc ze sie uda bo kto jak nie ty!!!?? ja jestem niepoprawną optymistka wiec bede cie teraz meczyc i zararzać pozytywnym mylseniem! :sorry2:

CZESC dziewczyny:-p
jestem nowa na tym portalu,, tabletki odsyawilam 1 mc temu, staramy sie z mezem o dzidzi juz 2 cykl.. w 1 cyklu miesiaczka wystapila normalnie w danym dniu tak jak zawsze i trwala tak jak zawsze 5 dni, wiec starani sie zaczely, ale w 1 cyklu starania okres spoznil sie 5 dni, po czym wystapilo krwawienie ktore trwalo 1 dzien, test robilam ale nie wyszedl, bylam ulekarza ale na usg nic nie widzial, z drugiej strony jesli to ciaza 2 tyg to nic nie zobaczy,, ale jakos popadlam w dolek.. chcialabym aby teraz w tym drugim cyklu sie udalo.. okres powinnam dostac, ale obym go nie dostala z powodu zaciazenia ok 11 maja..wierze ze sie teraz uda,,,,
dziwn dolegliwosci mam, krecenie w glowie, biale uplawy.. bol brzucha jak przed okresem choc to jeszcze nie czas zeby okres wystpil...piersi mnie nastomiast nie bola, nie jest mi niedobrze, sama nie wiem co sadzicie?? prosze o jakies komenatrze , blagam was staraczki:p

CZESC dziewczyny:-p
jestem nowa na tym portalu,, tabletki odsyawilam 1 mc temu, staramy sie z mezem o dzidzi juz 2 cykl.. w 1 cyklu miesiaczka wystapila normalnie w danym dniu tak jak zawsze i trwala tak jak zawsze 5 dni, wiec starani sie zaczely, ale w 1 cyklu starania okres spoznil sie 5 dni, po czym wystapilo krwawienie ktore trwalo 1 dzien, test robilam ale nie wyszedl, bylam ulekarza ale na usg nic nie widzial, z drugiej strony jesli to ciaza 2 tyg to nic nie zobaczy,, ale jakos popadlam w dolek.. chcialabym aby teraz w tym drugim cyklu sie udalo.. okres powinnam dostac, ale obym go nie dostala z powodu zaciazenia ok 11 maja..wierze ze sie teraz uda,,,,
dziwn dolegliwosci mam, krecenie w glowie, biale uplawy.. bol brzucha jak przed okresem choc to jeszcze nie czas zeby okres wystpil...piersi mnie nastomiast nie bola, nie jest mi niedobrze, sama nie wiem co sadzicie?? prosze o jakies komenatrze , blagam was staraczki:p

Witaj:)
Ja mam odobne objawy. Z mężem staramy się dopioero pierwszy cykl. Ja też mam białe upławy i boli mnie brzuszek ale piersi nie. \ja będę testować na początku maja;) To jesteśmy do testowania juz dwie:) Pozdrawiam Cię serdecznie i miejmy nadzieję,że nam się uda:) ( no i oczywiście pozostałym staraczkom również życzę szybkiego zafasolkowania:)

Agniesiak 85 - dzieki za twoja opinie, cieszy mnie ze jest ktos z podobnymi objawami co ja... wyczytalam w jakiejs madrej ksiazce, ze biale uplawy i bol to dni plodne jednym slowem mowiac, wiec przez kolejne nastepne dni trzeba meza powykorzystywac troszeczke:p i moze tego 10 wyjda 2 kreseczki na tescie, a tej niechcianej, ale tylko z powodu ciazy @ nie bedzie.. ciaza oczywiscie jak najbardziej wzkazana i oczekiwana..
a dodatkowo powiem wam ze to przykre jak moja mama pyta sie po raz ktorys czy juz dzialamy i iedy dzidzi miec bedziemy..:/ dziala to drazniaco..
:-)

reklama
Cześć dziewczynki
Ja chyba w tym cyklu odpuszczę sobie mierzenie temperatury. @ się skończyła ale jakieś przeziębienie mnie dopadło więc chyba nie ma co mierzyć temp bo mogą wyjść głupoty. Zobaczymy co będzie.

wyczytalam w jakiejs madrej ksiazce, ze biale uplawy i bol to dni plodne jednym slowem mowiac, wiec przez kolejne nastepne dni trzeba meza powykorzystywac troszeczke:p

tikanis mi się wydaje, że płodny śluz jest przezroczysty, śliski,rozciągliwy, gładki, no i przypomina kurze białko ale oczywiście mogę się mylić. Trzymam kciuki żeby się udało.A i wyczytałam, że owulacja występuje po około 6 dniach od pojawienia się śluzu płodnego.

Do góry