ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Czasem przy pęknięciu pęcherzyka zdarza się plamienieUwaga uwaga... u mnie brazowy sluz, a sluz wygląda na wciąż płodny, co jest kurcze blade ??!?
Mam nadzieję, ze to owulacyjne ślady![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Czasem przy pęknięciu pęcherzyka zdarza się plamienieUwaga uwaga... u mnie brazowy sluz, a sluz wygląda na wciąż płodny, co jest kurcze blade ??!?
Mam nadzieję, ze to owulacyjne ślady![]()
U mnie ten cykl ogolnie jest powalony.... od 19.06 do 24.06 byl @ ... potem 27.06 byl śluz brązowy z nitkami krwi.... teraz 2.07 ponownie to samo.... do tego bolą mnie troche piersi i brzuch jak na @, moze dostanę w tym cyklu 2 raz okres , bo przy tamtym okresie ni mnie nie bolało ?!?Czasem przy pęknięciu pęcherzyka zdarza się plamienie![]()
CudownieDżin dobry, witam się piękna kreska z rana, wcale już nie trzeba się przygladac. Na żywo wygląda na spoko kreseczkęJutro powtórzę beta hcg ale jestem pełna nadziei
![]()
Wiesz co na twoim miejscu poszłabym jak najszybciej do lekarza który ci zrobi usgU mnie za to nadal w srodku brązowy śluz. Zwariowalam chyba, bo zrobilam wczoraj testbyl cien cienia, mimo, ze juz po @ mialam biały pink i przeciaz bete zrobilam 2,13 byla 29.06 i zostawilam go, a dzisiaj po wyschnieciu taki, czyzby ta beta jeszcze mi sie trzymala? No pink jest mega wychwyci chyba wszystko powyzej 0,1
No piękna jest ta kreseczkaDżin dobry, witam się piękna kreska z rana, wcale już nie trzeba się przygladac. Na żywo wygląda na spoko kreseczkęJutro powtórzę beta hcg ale jestem pełna nadziei
![]()
Też bym chyba poszła do lekarza.Wiesz co na twoim miejscu poszłabym jak najszybciej do lekarza który ci zrobi usg