K
Katijah
Gość
Jak ty się czujesz kochana?Ja robię w wewnętrzna ew. w szczytowa, bo tam mi łatwiej złapać fald, ale położna pokazywała mi na sobie i zaczynała od zewnętrznej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ty się czujesz kochana?Ja robię w wewnętrzna ew. w szczytowa, bo tam mi łatwiej złapać fald, ale położna pokazywała mi na sobie i zaczynała od zewnętrznej.
III trymestr, za 2 miesiące już będzie donoszona - mam nadzieję, że tyle wytrzymamy w dwupaku. Mam cukrzycę ciążowa tym razem, ale od początku jestem na diecie i mam OK cukry. Coraz mi ciężej, ale nie zamierzam marudzić.Jak ty się czujesz kochana?
III trymestr, za 2 miesiące już będzie donoszona - mam nadzieję, że tyle wytrzymamy w dwupaku. Mam cukrzycę ciążowa tym razem, ale od początku jestem na diecie i mam OK cukry. Coraz mi ciężej, ale nie zamierzam marudzić.
Od 16tc wygląda wyraźnie na dziewczynke, mam już dwie i 1 syna-rodzynka.A mówiłaś na kogo czekasz? Czy nie chcesz zdradzać?![]()
Od 16tc wygląda wyraźnie na dziewczynke, mam już dwie i 1 syna-rodzynka.
Raczej nie. Tu ewidentnie wbiłam się w jakieś naczynko albo zrost, stąd chyba był ten opór. Po prostu źle wybrałam miejsce.o matkoa nie pomyślałas o tym że może to przez to że nie wbijasz zdecydowanym ruchem tylko jak jest opór to się wycofujesz? No bo kurde nam się nigdy takie coś nie zdarzyło..hmm...
![]()
Ale super, no to czekamy na zdj córeczkiIII trymestr, za 2 miesiące już będzie donoszona - mam nadzieję, że tyle wytrzymamy w dwupaku. Mam cukrzycę ciążowa tym razem, ale od początku jestem na diecie i mam OK cukry. Coraz mi ciężej, ale nie zamierzam marudzić.