będzie dobrze, trzymam kciukiGorzej jak mnie nie przyjmie to na potwierdzenie mam tylko usg
reklama
pietraczkaa
Fanka BB :)
Ja idę na USG z testem Pappa tego samego dnia, jak będzie jakiś niejasny wynik to będę robić nifty, no chyba że ryzyko wysokie trisomii to jestem zdecydowana na amniopunkcjeA czy któraś idzie na nifty pro ? Bo stoję okrakiem i sama nie wiem ... niby aż i tylko 2 tys. Czy czekać na prenetalne i test pappa czy od razu w 10 iść na nifty i spać spokojnie.. jakie macie zdania ?

daria8809
ja ide aczkolwiek poki coA czy któraś idzie na nifty pro ? Bo stoję okrakiem i sama nie wiem ... niby aż i tylko 2 tys. Czy czekać na prenetalne i test pappa czy od razu w 10 iść na nifty i spać spokojnie.. jakie macie zdania ?
zastanawiam sie czy nifty czy sanco.
Kinnia95
Na 19 września. Ale był lekarz niezadowolony.będzie dobrze, trzymam kciuki
Misia911
Ja jak już zobaczyłam serduszko jestem spokojniejsza i poczekam cierpliwie na prenatalne i też mam dostać skierowanie na te badania pappaja ide aczkolwiek poki co
zastanawiam sie czy nifty czy sanco.
Na razie o tym nie myśle. Ale pewnie jak prenatalne wyjdą ok to nie będe nic więcej robić i drążyć. Znam mamy które nawet prenatalnych nie robiąA czy któraś idzie na nifty pro ? Bo stoję okrakiem i sama nie wiem ... niby aż i tylko 2 tys. Czy czekać na prenetalne i test pappa czy od razu w 10 iść na nifty i spać spokojnie.. jakie macie zdania ?

19kamila96
Jestem po wizycie u ginekologa i szczęśliwa
według miesiączki 8+3 według USG 9 tydzień. Serduszko biło bardzo szybko 188/min. 26 września USG genetyczne
maluszek ma 2,27 cm
Bardzo się martwiłam ze względu, że prawie nie mam objawów.

reklama