reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry
U nas znowu noc przepłakana. Uspokoiła się jak położyłam ją z nami w łóżku i po 15 minutach odniosłam do jej łóżeczka i do rana już spała. Nie wiem za bardzo o co chodzi. Chyba chce się przytulić.

Witam:-)

uciekam do sklepu pani odłożyła mi 10 francuskich rogalików:-p

wczoraj wymyśliłam najlepszą dietę swiata:-p powiesić strój kąpielowy na lodówce:-D a obok rachunek:-D

Ja czasami zamawiam pyszne babeczki. Mniam mniam . I zjadam część na spacerze :baffled: zanim dojdziemy do domu, taki ze mnie łasuch. :-D

Z tym strojem to fajnie wymyśliłaś :-D:-D

reklama
Dzień dobry :-). Ja w pracy :dry:. I spać mi się chce. Karole też się ostatnio budzi w nocy, rzuca się po łóżku i płacze. Z reguły jak się obudzi, to pokazuje że chce mleko (pokazuje palcem na okno, a na parapecie stoi podgrzewacz :-)), a dzisiaj obudził się o 4:00 i pokazywał na drzwi :baffled:. No ale jak już się uspokoił, to wypił mleko i po chwili wiercenia się zasnął.

blueberry no to chyba w dobre ręce trafiliście i ulżyło ci pewnie prawda? :-)
Nooo :tak:

POwiem ci, że my już też ostatnio się zastanawialiśmy czy jakiejś alergii mała nie ma, bo pojawia się katarek i np. na pół dnia tylko ...
Ja tez mam ostatnio ciągle katar :baffled:.

Przeczytałam sobie właśnie skład Priorixu (bo ulotkę zostawiłam w pracy). Zawiera coś takiego:
http://www.pharma-cosmetic.com.pl/PDF/Neomycini_sulfas.pdf
:crazy:

dzień dobry
ja mam wolne do piątku, w sobotę do pracy i oddajemy dziecko do moich rodziców bo w niedziele 2 komunie, a Wike odbiore w poniedziałek, więc niby wolne od dziecka ale wyleniuchowac to sie nie da...
moja teraz spi wiec mam chwile wolnego, później obiadek i na spacerek, chociaz mam dzisiaj takiego lenia ze tylko bym lezała

Roksi łasuchu przyślij mi parę rogalików- ochoty mi narobiłas na cos słodkiego.....korci mnie żeby upiec jakies ciasto- tylko ze mi nigdy nie wychodzi, wiec mam dylemat

cześć:tak:,

dajcie spokój tym szczepionkom, bo włos się jeży na grzbiecie:szok::-(, mój juz zaszczepiony i teraz go oglądam, czy nie wychodzi jakaś wysypka:szok:, blueberry, kiedy pojawiała sie u was?

a my mamy znowu długi weekend:-D, tzn ja i Piotruś jedziemy do babci:tak:, a mężuś zostaje:-p,

Roksi, ale wymysliłaś:-D:-D:-D:-D:-D

My już dzisiaj po spacerze. Madzia pobiegała sobie z innymi dziećmi po parku bo mamy mnóstwo trawników ale ja się porządnie wkurzyłam bo co kilka kroków kupy psów :wściekła/y::no: i trzeba biec za dzieckiem i uważać żeby nie weszło. Jedynie na wydzielonych placach w miare czysto ale jak to dzieci - biegają wszędzie.

Witam Babiszonki :-) my juz tez po spacerku i musze Wam pochwalic moja corenke .. bardzo ladnie dzisiaj szla z mamusia za raczke :tak: i wyobrazcie sobie ,ze przeszla tak cale miasto :szok::tak:moze cos zaczaila ze jak bedzie uciekac to czeka ja siedzenie w wozeczku :-phmm sama niewiem ciekawa jestem zobaczymy jak to bedzie jutro na spacerku ,lub dzis popoludniu :tak: a i pospac tez mi dzisiaj dala :tak::laugh2: pobudka byla o 7:45 ;-) wiec spoko ;-) i trzy mleka w nocy :szok::szok:

Roksi chyba tez musze tak zrobic z tym strojem :tak: dobre :-D tylko jak tu chudnac jak Ty o rogalikach piszesz :-p:-D

Blueberry to dobre wiadomosci Karolkowe ;-)

dajcie spokój tym szczepionkom, bo włos się jeży na grzbiecie:szok::-(, mój juz zaszczepiony i teraz go oglądam, czy nie wychodzi jakaś wysypka:szok:, blueberry, kiedy pojawiała sie u was?
U nas 3 dni po szczepieniu. A Piotruś też był szczepiony Priorixem? Czy MMRII?

U mnie sposób ze strojem w lodówce nie zadziała, bo najwięcej jem w pracy :-p. A jakbym sobie powiesiła nad biurkiem, to koledzy by mieli ubaw :-D:-D:-D.

Hej!

roksi - jak się sprawdzi twój sposób w praktyce to i ja wypróbuję:-D

Zosia u babci godzinkę. Muszę zamykać bramę na klucz bo mi ucieka potrafi sama otworzyc:szok: a oni jak tylko ją widzą to wołają "Zosia, Zosia", a mnie to wkurza bo czasem ją wołają a zaraz gdzieś jadą i przyprowadzaja po 5 minutach. Ona wtedy płacze bo chce do babci. Powiedziałam, że albo ją biorą na dłużej albo wcale:-p i teraz właśnie jest ta pierwsza opcja :rolleyes:

JMM jako kto pracujesz? przedszkolanka? malaga pracuje w przedszkolu :tak:
jak cycuchanie Laury? ;-)
no tak, narazie jest to tylko przygotowanie zawodowe ale lepsze to niż siedzenie w domu zwłaszcza że to mój zawód
Lura nadal usypia przy cycuchu, tylko jak ja jestem w pracy jedynie dziadkowi (nie wiem czemu nie babci) udaje sie ją położyć spać w łóżeczku:tak:
JMM współczuje anginy tez kiedys miałam:angry: masakra nie mogłam śliny połykać:szok: plułam do miseczki:zawstydzona/y:
ojej to faktycznie masakra.
ja tak nie mam ale jak chce coś głośniej powiedzieć albo zakaszleć mam wrażenie jakby mi miało gardło pęknąć jak balon:baffled:
madzikm ech ty stara babo :-p :-D
hehe o tym samym pomyślałam :-D:-D:-D
Tak, bardzo dobre wrażenie na mnie zrobiła. Fajne ma podejście, wszystko tłumaczy i demonstruje. Nawet miałam okazję sobie poraczkować :laugh2:

ciesze sie że już z Karolkiem wszystko na dobrej drodze:tak:

[/QUOTE] Trzeba było ją wyprosić :tak:. Myślę, że to nie jest kwestia wieku, tylko braku dobrego wychowania.[/quote]
zgadzam sie w zupełności, ale ten brak wychowania u naszej młodzieży jakiś dziwnie zaraźliwy ostatnio. Nie uważacie?

reklama
moja mała już zasypia:tak: pochodziłyśmy dzisiaj troszkę;-) kupiłyśmy czapkę bo poprzednia została na Wawelu:baffled::-D

Do góry