MartaMarkry
Fanka BB :)
nie rozumiemA jeśli beta jest dodatnia i testy też to może przyjąć okres?![]()

Nie świruj
Czarne scenariusze odłóż nabok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie rozumiemA jeśli beta jest dodatnia i testy też to może przyjąć okres?![]()
W głębi serca czuje że będzie dobrzenie rozumiem
Nie świrujmasz dodatnie testy, dodatnia betę to jeszcze jedno co nasz mieć to nadzieje na to ze naprawdę się udało
Czarne scenariusze odłóż nabok
daj znać jak betaW głębi serca czuje że będzie dobrzewiecie co, czytając niektóry opowieści człowiek wątpi czy wszystko idzie dobrze
teraz tak trudno zajść w ciążę, a to nasz pierwszy miesiąc starań. Mówiłam mężowi że pewnie nie uda się za pierwszym razem, dlatego zaczęliśmy miesiąc przed ślubem. A tu bach, jesteśmy niecały tydzień po ślubie i niespodzianka. Bardzo się zdziwił. Ja też nie wiedziałam że to tak będzie.
![]()
To tak nie działa, że może przyjść okres normlanie i skasuje ciążęA jeśli beta jest dodatnia i testy też to może przyjąć okres?![]()
wszystkiego dobrego!Beta wzrosła przez 23 godziny z 22 do 42! Boże! Jestem w ciąży!!! A trzy dni do okresu matko nie wierze
Dziękujęwszystkiego dobrego!![]()
lekarz będzie na usg cokolwiek (pęcherzyk ciazowy) widzieć od bety 1000, ale może już taka będzie osiągniętaDziękujęmam nadzieję że za tydzień lekarz to potwierdzi
![]()
Tydzień od pierwszego dnia miesiączki to może już będzie. Jak myślicie? Mi powiedział żebym przyszła wtedy.lekarz będzie na usg cokolwiek (pęcherzyk ciazowy) widzieć od bety 1000, ale może już taka będzie osiągnięta![]()
U mnie przy becie 786,40 nie było widać pęcherzyka wczorajsza beta 2300 i jest pęcherzyk ciążowy dziś byłam na usgTydzień od pierwszego dnia miesiączki to może już będzie. Jak myślicie? Mi powiedział żebym przyszła wtedy.