reklama
Salamatka
Fanka BB :)
SuperŻeby nie było aż tak smutno mamy też na pokładzie jedno dziecko. 7 miesięczna Dorotkę
Nie ukrywam że mam sporo wątpliwości. Np czy dam radę z 2 takich maluchów, czy fasolka nie zagnieździła się w bliźnie po cc I czy ta blizna wytrzyma.Superu mnie to niestety pierwsza, jak na razie, prawidłowa ciąża po 4 stratach i 2 pełnych ivf. To jest najgorsze uczucie że po stracie jest pusty dom i punkt wyjścia.
Ja też na razie nie chcę mówić. Tym bardziej że poprzednia pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem. Że serce nie bije dowiedziałam się przed wielkanocą, a krwawienie zaczęło mi się w drugi dzień świąt. W Wielkanoc chcieliśmy powiedzieć o ciazy ale już wiedziałam że obumarla. Akurat byliśmy wtedy u mojej rodziny. Miałam już duże bóle i zmylismy się do domu. Udawałam że mam okres i źle się czuję. Dzień później byłam już w szpitalu na łyżeczkowaniu. Akurat tata zadzwonił w ten dzień zapytać się jak się czuję to mu powiedziałam, ale żeby nikomu nie mówił. A co do wieku to ja mam 36 lat mąż 43 i uważam że to jest każdego indywidualna sprawa
Anuszka272
Moderator
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(
Trzymam bardzo mocno kciukiDziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(
Julkajulka91
Zaciekawiona BB
Trzymam kciukiDziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(
reklama
Trzymam kciukiDziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(