Dziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(
Daj znać czy już coś wiadomo... Jestem przy Tobie myślamiDziewczyny, trzymajcie kciuki, siedze pod gabinetem…. Dostałam plamienia jasno żywa krwią :-(
Ja dziś zadzwoniłam do mojego, kazał mi powtórzyć betę i progesteron. Jak będę miała wyniki to mam się z nim skontaktować. Powiedział mi, że to niepokojący objaw, ale jeśli nie jest to żywa krew i nie ma bólu to może z powodu ostateczniego badania to plamienieTez mam to samo 5t+2 i plamienia. Lekarz kazał mi brać duphaston z 2 na 3 razy dziennie i widzę że już prawie nie widać plamienia. Dodatkowo L4 na 2 tygodnie i sądzę że to mi też pomaga. więcej odpoczywam.
Super wiadomość!!!!!Dziewczyny, Dzieki za kciukina USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach
Będę dziś sprawdzać progesteron, jak coś to na wszelki wypadek mam brać duphaston, ale to się okaże ;-) Dzieki jeszcze raz!
Ufff kamień z sercaDziewczyny, Dzieki za kciukina USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach
Będę dziś sprawdzać progesteron, jak coś to na wszelki wypadek mam brać duphaston, ale to się okaże ;-) Dzieki jeszcze raz!
Cudowna wiadomość, że jest dobrzeDziewczyny, Dzieki za kciukina USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach
Ja z automatu zrobiłam betę i progesteron ale całe szczęście rośnie. Mi pomogło l4 czyli mało co robię i zwiększenie dawki duohastonu. Mam nadzieję że u Ciebie też to minie.Ja dziś zadzwoniłam do mojego, kazał mi powtórzyć betę i progesteron. Jak będę miała wyniki to mam się z nim skontaktować. Powiedział mi, że to niepokojący objaw, ale jeśli nie jest to żywa krew i nie ma bólu to może z powodu ostateczniego badania to plamienieteż biorę duphaston ale jak na razie 2 razy dziennie po 1 tabletce.
Dobre wieści, dbaj i uważaj na siebie.Dziewczyny, Dzieki za kciukina USG wyglada wszystko ok. Ufff ale stres był taki, ze ledwo oddychałam… plamienie prawdopodobnie albo od stresu albo łażenia po schodach