Nasturtium
Fanka BB :)
Zależy gdzie badasz. W Łodzi około 150 zł za podstawowe.No właśnie po nowym roku będzie badane nasienie.
Ja jaki koszt trzeba się przygotować ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy gdzie badasz. W Łodzi około 150 zł za podstawowe.No właśnie po nowym roku będzie badane nasienie.
Ja jaki koszt trzeba się przygotować ?
Nie mam, ale piję u znajomej i jest spoko. Kiedyś zrobiłyśmy sobie proseczjo z winaNo właśnie jak się sprawdza ten sprzęt ? Zafundowałam mamie pod choinkę z racji tego żeby nje musiała dźwigać zgrzewek z woda na 4 piętro .
Mój kuzyn korzysta i mówi, ze do wody jest ok ale te napoje które można dokupić typu pepsi - fatalneNo właśnie jak się sprawdza ten sprzęt ? Zafundowałam mamie pod choinkę z racji tego żeby nje musiała dźwigać zgrzewek z woda na 4 piętro .
Nie mam, ale piję u znajomej i jest spoko. Kiedyś zrobiłyśmy sobie proseczjo z wina.
No ja w dużych miastach to dużo bardziej wolałam motocyklem jeździć niż samochodem, więc się nie dziwięja jestem niezależna jak chodzi o jeżdżenie po wiochach. Warszawa to dla mnie jeszcze za dużo![]()
Będziemy testować w święta to zobaczymy . W gratisie akurat był napój z pepsi to sprawdzimyMój kuzyn korzysta i mówi, ze do wody jest ok ale te napoje które można dokupić typu pepsi - fatalne
Dobrze kochana, a jak się czujeszJa się nie denerwuje, ale wczoraj byłam wyłączona z trochę z forum, a też chciałam swoje 3 grosze dorzucić![]()
Kurde na to bym nie wpadłaNie mam, ale piję u znajomej i jest spoko. Kiedyś zrobiłyśmy sobie proseczjo z wina.
Przykro mi, ale 25 to nic straconego, jak nie przyjdzie małpa zrób jeszcze teścikDziś miałam testować ale testowałam wczoraj z rana testem 25 . Biorąc pod uwagę że dziś powinnam dostać okres a wczoraj test był biały jak pranie wyprane w proszku vizir to oczekuje naRoku nie zakończę z fanfarami, ale co zrobić . Jest mi cholernie przykro, ale nic nie zrobię . Dziś muszę ogarnąć rzeczy wszystkie rzeczy na moje urodziny bo to już za dwa dni- może dzięki robocie nie bd o tym wszystkim myśleć No i jak dostanę okresu może nie bd płakać
![]()