reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

jeden z moich kotów to też był taki szatan, bawiłam się z nim w berka albo chowanego jak był mały. Zresztą teraz będzie miał 7 lat, a czasami dalej biegamy sobie wokół kominka :D na początku w ogóle nie był przytulasny, ale tak od 3 lat mu się miłość włączyła, szczególnie jak mam spotkanie na zoomie, zawsze musi przyjść, pokazać się przed kamerą i dawać mi baranki. A jak na niego nie zwracam uwagi, to mnie łapką głaszcze po twarzy, żeby mi pokazać, że mam go głaskać 🥰
zwierzęta są wspaniałe. Takie bezinteresowne. Dla mnie mój Carlos to najkochańsze serduszko, a jest z nami dopiero od sierpnia

reklama
zwierzęta są wspaniałe. Takie bezinteresowne. Dla mnie mój Carlos to najkochańsze serduszko, a jest z nami dopiero od sierpnia
no nie wiem, czy bezinteresowne :D DAJ ŻREEEEEEĆ!
mnie zachwyca jak są różne. Mam trzy koty, oprócz opisanego mam jeszcze kotkę, która kocha mnie bardziej niż mama i mąż razem wzięci. Włazi na mnie i się kładzie, nieważne w jak niewygodnej pozycji. Ma swoją kaczkę, która za mną nosi w paszczy jednocześnie krzycząc.

A trzeci kot jak go braliśmy to był tak zabiedzony, że mu wszystkie kości sterczały i był do połowy łysy. A teraz jest naszym tluscioszkiem kochany, przy którym trzeba pilnować żarcia, bo najchętniej by zjadł wszyatko: frytki, płatki kukurydziane, paluszki, nieważne.

Naczytałam się o testach od 6dpo i coś mnie podkusiło i w 9dpo zatestowalam.. biel🤦‍♀️ poryczalam się z tym testem na kanapie, wiedziałam podświadomie jaki będzie wynik, ale zaraz mina 2 lata, a tych pierdo$$$$ch kresek nie ma🤦‍♀️
Załamałam się dziś, swieta u rodziny znów z milionem pytań, sylwester z dzieciatymi. Coraz mniej we mnie pozytywnych emocji.
Wiem, ze do jutra do przetrawię, ale dziś nie mam emocjonalnie siły tego dźwigać 🤦‍♀️😢
Płacze co miesiąc dostając okresu - wiem co czujesz. Najgorsze jest to że boje się tych świat bo może się to skończyć moim wyjściem z imprezy świątecznej tak jestem rozjebana emocjonalnie

Płacze co miesiąc dostając okresu - wiem co czujesz. Najgorsze jest to że boje się tych świat bo może się to skończyć moim wyjściem z imprezy świątecznej tak jestem rozjebana emocjonalnie
a czemu miałabyś wyjść z imprezy świątecznej? Przez to, że generalnie jesteś w złym stanie psychicznym i nie masz ochoty na towarzystwo, czy boisz się, że ktoś będzie gadał głupoty, które sprawia Ci przykrość?

U mnie raczej małe prawdopodobieństwo, ze ktoś spyta o dzieci czy ciążę, ale serio, teraz jestem w tak bojowym nastroju, ze jak ktoś spyta kiedy dzieci to serio odpowiem "właśnie poroniłam moje pierwsze, dziękuję za troskę"...

właśnie dzisiaj dodatkowo to wzięli do badania i mają się skonsultować więc zobaczymy ale też wypadają mi włosy (choć pewnie może dużo się do tego przyczynić) plus łatwo przybieram na wadze mimo zdrowej diety więc mam nadzieję że coś z tym zrobią 😔
Bo oprócz tarczycy może masz hashimoto . Myśle że jak bd miała wszystkie wyniki to lekarz już to ogarnie ❤️

reklama
a czemu miałabyś wyjść z imprezy świątecznej? Przez to, że generalnie jesteś w złym stanie psychicznym i nie masz ochoty na towarzystwo, czy boisz się, że ktoś będzie gadał głupoty, które sprawia Ci przykrość?
Obawiam się że zacznie się temat dzieci jak co roku. Do tego ostatnio że tak powiem jestem bardzo krytykowana ze strony rodziny męża i mogę tego nie wytrzymać ostatnio przy wizycie u nas w domu wybuchłam 🫣

Do góry