Brownie1992
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
piękne misieNo dobra. Wiem , że chcecie je zobaczyć to Wam je pokaże !
Przedstawiam Wam moje dzieciaki
Od lewej : Carmelka , w środku Husky made in China : Luna i Dyzio
 ja się zastanawiam nad szwajcarskim psem pasterskim,ale berneńskie tez miałam przez długi czas w głowie,tylko że nie wiem czy bym dała radę z ich sierścią i to mnie odwiodło o myśli posiadaniu tego psiaka
 ja się zastanawiam nad szwajcarskim psem pasterskim,ale berneńskie tez miałam przez długi czas w głowie,tylko że nie wiem czy bym dała radę z ich sierścią i to mnie odwiodło o myśli posiadaniu tego psiaka  jak jest u ciebie dużo zajmuje pielęgnacja ich sierści ?
 jak jest u ciebie dużo zajmuje pielęgnacja ich sierści ? 
piękny
 moja kuzynka ma prawie identycznego i większego atencujsza do tulenia nie znam
 moja kuzynka ma prawie identycznego i większego atencujsza do tulenia nie znam  tutaj gdzie mieszkam ta rasa jest zabroniona czego całkowicie nie rozumiem ..
 tutaj gdzie mieszkam ta rasa jest zabroniona czego całkowicie nie rozumiem ..Bo amstaffy często są uznawane jako rasa agresywna. Owszem są agresywne ale źle prowadzone i nie w stosunku do ludzi tylko najczęściej reagują agresja wobec innych psów.pięknymoja kuzynka ma prawie identycznego i większego atencujsza do tulenia nie znam
tutaj gdzie mieszkam ta rasa jest zabroniona czego całkowicie nie rozumiem ..
jakie piękne bestie!! Kocham te nochale!!No dobra. Wiem , że chcecie je zobaczyć to Wam je pokaże !
Przedstawiam Wam moje dzieciaki
Od lewej : Carmelka , w środku Husky made in China : Luna i Dyzio
ale słodziak <3 no kochom
Tak ponoć jest ale w takim razie nadal nie daje mi logiki i dziwi mnie czemu rasy typu cane corso,doberman czy rottweiler są legalneBo amstaffy często są uznawane jako rasa agresywna. Owszem są agresywne ale źle prowadzone i nie w stosunku do ludzi tylko najczęściej reagują agresja wobec innych psów.
Bywają trudne w prowadzeniu ale są mega wdzięczne. Nasz akurat jest adoptowany i jest z nami już 5 rok.

Sierści jest w choooj, wszędzie , codziennie w pracy w śniadaniu włos , po otwarciu chleba włos , No wszędziepiękne misieja się zastanawiam nad szwajcarskim psem pasterskim,ale berneńskie tez miałam przez długi czas w głowie,tylko że nie wiem czy bym dała radę z ich sierścią i to mnie odwiodło o myśli posiadaniu tego psiaka
jak jest u ciebie dużo zajmuje pielęgnacja ich sierści ?

nawet w D…
 nawet w D…

rety jak się ciesze. I martwie, bo się wczoraj nie bzykalismy z mężem. Ale fajny lekarz, bo kazał zrobić proga za 7 dni
 rety jak się ciesze. I martwie, bo się wczoraj nie bzykalismy z mężem. Ale fajny lekarz, bo kazał zrobić proga za 7 dni