reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Jeśli chodzi o pieluszki to na noc używamy pampersy te z z gumkami po bokach "5" a na dzień dadę największą. Właśnie jutro chcę kupić te sleep&play ale one podobno żadnych uciągliwych gumek nie mają i nie wiem czy się przyjmą :baffled: blueberry - jak u was się sprawdzają?
Wiesz, one są cieńsze chyba od normalnych pampersów i nie mają gumki z tyłu ani po bokach, tylko przy nóżkach. Ale my nie narzekamy, nie przemokły nam jeszcze nigdy. A czy młodemu jest wygodnie, to nie wiem, ale też nie narzeka :-p.

reklama
moja dzisiaj popołudniu chodziła bez pampka w samych rajstopkach:tak: mówi siiiiii więc jak tylko usłyszę to biegnę po nocnik:tak: nie raz się uda a nie raz nie:sorry2: ale jak na razie jest więcej tych nie:baffled: więc dzisiaj ubrana w białe rajstopki zrobiła kupę:-D myślałam że umrę ze smiechu:-D Natalka ubrana w rajstopki z ogonkiem z tyłu:-D:-D:-D zwiała nam a my ją goniliśmy po mieszkaniu żeby nie usiadła:-D dobrze że kupa była twarda:-D

Roksi to widze ,ze odpampkowanie pelna para :-D;-)

Niunka bez wiekszych problemow pije z tego bidoniku :tak: tylko ,ze nieraz chce przechylac jak butelke i sie wkurza ,ze nie leci :-D

hej!

roksi - ale gonitwę mieliście:-D

agutek - a wy nie świętowaliście dziś?

Nasz dzień z dziadkami *2 na grillu u nas, sympatycznie było mimo mżawki. Karkóweczka pierwsza klasa:tak:

Pampersy jakie dostaniemy - najczęśćiej 4, a sama kuouje w tym przedziale 8 - 17 - są dużo za wielkie:zawstydzona/y:

Roksi ale się uśmiałam. Ale jakoś trzeba te nasze pociechy odzwyczaić od pampersów. :-)

madzikm tobie to zazdroszcze grilla. Dawno nie grillowałam aż mi ślinka poleciała :-D Dobrze, że ma się ocieplić to zaczniemy i my sezon grillowy :tak:

zapomnialam powiedziec ,ze moja malenka spala dzisiaj popoludniu 4,5 godz :szok::szok::szok: obudzila sie dopiero o 17:30 :szok: efektem czego dopiero ja polozylam spac ;-) ciekawe czy usnie :sorry2:

madzikim ale mi smaka narobilas :-p

jestem pierwsza :szok: witam sie :-p:-) moja coreczka nie ma litosci ostatnio dla mamusi :sorry2: dzis znow pobudka o 6 :baffled:

Witam
moja tej nocy poszalała:baffled: o 2 obudziła się z placzem m przyniósł małą do naszego łóżka a ta złośnica przez godzinę tańczyła i śpiewała przy rurce od oparcia:angry: i w ogóle ni chciała się położyć:no: wkurzyłam się i zaniosłam małą do łóżeczka popłakała troszkę i zasnęła :tak: oczywiście pobudka o 6:baffled:

reklama
moja niunke tez chyba cos lapie :-:)crazy: nie chce jesc :no: nawet ciasta nie chce :no: a w dodatku skaleczyla sobie paluszek :-( i leciala jej krewka :-:)-(

Do góry