reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Oni chyba testują moją cierpliwość.
Hurry Up GIF
Ja też z niecierpliwością czekam na Twoje wyniki!!! 😘

@Lady With Cats ależ dają w d... Z tymi wynikami! Ile można czekać :D

Kurde jak w zeszłym cyklu byłam przekonana że się uda (a oczywiście się nie udało) tak w tym jakoś czuję że będzie lipa. Zawsze po owulacji rozkminialam czy już tam w środku się coś dzieje, a teraz w ogóle mi się nawet nie chce uruchamiać wyobraźni :p
I walczę ze sobą żeby iść na fitnessy ale mam takiego lenia że chyba odpuszczę. Co najwyżej jakiś orbitrek ale to może za godzinę.

@Lady With Cats ależ dają w d... Z tymi wynikami! Ile można czekać :D

Kurde jak w zeszłym cyklu byłam przekonana że się uda (a oczywiście się nie udało) tak w tym jakoś czuję że będzie lipa. Zawsze po owulacji rozkminialam czy już tam w środku się coś dzieje, a teraz w ogóle mi się nawet nie chce uruchamiać wyobraźni :p
I walczę ze sobą żeby iść na fitnessy ale mam takiego lenia że chyba odpuszczę. Co najwyżej jakiś orbitrek ale to może za godzinę.
Aa idź!
Chyba znowu zacznę robić śniadanie do pracy, jak wczoraj.
Tylko żeby czasu mi zajęło więcej, to dla siebie, męża i mamy zrobię, bo zaraz jajo tu zniosę😤.

reklama
Do góry