reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
@Madame JS Twoja kolej 😎
@kicikocia powtarzałaś dzisiaj test? Bo wczoraj chyba biało było?

Biało. W tym cyklu obiecałam sobie nie rozbierać testów, nie szukać cieni pod światło. Tutaj i tak nie ma czego szukać. Ale mi się zwyczajnie 23.03 podobał 😜 To dopiero 10/11 dpo. Teoretycznie wszystko się może jeszcze zdażyć. Chociaż jakoś tym razem nawet nadziei nie mam 😒

Załączniki

• 907c6ac2-df01-4877-bb53-4835c6c5629d.jpeg
    907c6ac2-df01-4877-bb53-4835c6c5629d.jpeg
    43,7 KB · Wyświetleń: 119
  • d10b165b-e2cf-40ac-bd65-edd61a5d36d1.jpeg
    d10b165b-e2cf-40ac-bd65-edd61a5d36d1.jpeg
    39,8 KB · Wyświetleń: 118
Hejka :D Wychodzi 26.11 🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️
Hejka, ale Ty koleżanko wracaj z powrotem do nas na Mamusie Listopadowe, już tam z nami pisałaś.

To jest wątek dziewczyn, które się starają. Czasem latami, mając nieraz problemy z zajściem, więc to nie jest dobre miejsce na pierwszy, powitalny post ze zdjęciem pozytywnych testów.

reklama
Biało. W tym cyklu obiecałam sobie nie rozbierać testów, nie szukać cieni pod światło. Tutaj i tak nie ma czego szukać. Ale mi się zwyczajnie 23.03 podobał 😜 To dopiero 10/11 dpo. Teoretycznie wszystko się może jeszcze zdażyć. Chociaż jakoś tym razem nawet nadziei nie mam 😒
Wszystko może się zdarzyć gdy głowa pełna marzeń ☺😁
I tego się obie trzymajmy, jeszcze przez chwilkę 😃

Do góry