Lauritaa
Moderator
No mnie też pobolewa. Najbardziej w nocy, ale to pewnie przez to, że się wtedy nad tym skupiam![]()
To masz rację, ja ciągle o tym myślę juz schizy łapie, mega się boję

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mnie też pobolewa. Najbardziej w nocy, ale to pewnie przez to, że się wtedy nad tym skupiam![]()
Mi tego tego tłumaczyć nie musisz, wiem co czujesz. Rok temu miałam ciążę biochemiczną, później nie mogłam zajść w ciążę. Teraz jak mnie ten brzuch zaboli, to od razu lecę sprawdzać czy wszystko ok. Jak do wizyty nie zejdę na zawał, to będzie dobrzeTo masz rację, ja ciągle o tym myślę juz schizy łapie, mega się boję![]()
Ja czuje takie dziwne ciągniecie w dole brzucha, trochę jak na okres ale delikatniejA jak sie czujecie ? Pobolewa Was brzuch ? Mnie trochę boli niby jak na okres ale jednak inaczej slabiej, i jestem jakas taka padnięta. Nie wiem czy to oznaka ciąży czy 3 h siedzenia w aucie i całych wakacji (aktywnych).
Oj u Ciebie malutka różnica wieku między dzieciaczkami to naprawdę podziwiamJa powiem szczerze, że jest ciężko. Nie planowałam czwartego dziecka , a napewno nie terazale jest lepiej niż parę miesięcy temu więc m nadzieję, że damy radę
![]()
Można się przyzwyczaić do tej myśli. Jak miałam zrobić pierwszy test to bałam się , wolałam nie widzieć. Przemyślałam następnego dnia zrobiłam i wyszedł niepewny, bo po czasie więc miałam czas by się przyzwyczaić do tej myśli, że to może być to. Teraz chyba nie do końca do mnie jeszcze dochodzi , może do wizyty się ogarnę ;pOj u Ciebie malutka różnica wieku między dzieciaczkami to naprawdę podziwiamtrzymam kciuki żeby Wam się poukładało!
![]()
Ja czuje takie dziwne ciągniecie w dole brzucha, trochę jak na okres ale delikatniejpodobno to normalne, w 1 ciąży też tak miałam
będzie dobrze, musi być
wszystkie tu niedługo będziemy chwalić się naszymi kropkami a potem dzieciaczkami
![]()
Witamy, cudna niespodziankaCześć dziewczyny i ja chciałbym do Was dołączyć. Mam już dwójkę dzieci 5 i 7 lat, a 31.05 test pokazał mi dwie grube kreski. Nie spodziewałam się tego, na początku obleciał mnie strach a później przyszło ogromne szczęście i mam nadzieję, że zostanę tu z Wami do końca. Mam na swoim koncie jedno poronienie zatrzymane i dwie ciąże biochemiczne więc niepewność jest cały czas. Czuje się jednak jak w tych dwóch zdrowych ciążach więc jestem dobrej myśliw poniedziałek idę na pierwsze USG. Aaaa.. i nie mam pojęcia, który to tydzień bo 1,5 roku nie miałam okresu ze względu na branie leków na endometrioze (miałam ją w bliźnie po cc). Pod koniec kwietnia odstawiłam leki i nie doczekałam się okresu
![]()
Za pierwszym razem się udałojeżeli mogę zapytać za którym razem się udało?
Ile razy robiłaś betę? Moja Pani doktor kazała mi zrobić znowu w poniedziałek 3 raz ( bo o mim pierwszym nadprogramowym nie wie), czyli łącznie będzie to 4