reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza. Potwierdził ciążę i że póki co wszystko wygląda ok 🙂 w załączniku zdjęcie z usg, maluch ma 6mm na razie. Kolejna wizyta 06.07.
Lekarz obliczył mi termin porodu jednak na 31.01.2024r. Czy mogę zostać z Wami? Dzień rzeczywistego porodu może być kilka dni wcześniej lub później z tego co wiem. 🙈

Załączniki

• 20230612_114039.jpg
    20230612_114039.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 108
Właśnie wróciłam od lekarza. Potwierdził ciążę i że póki co wszystko wygląda ok 🙂 w załączniku zdjęcie z usg, maluch ma 6mm na razie. Kolejna wizyta 06.07.
Lekarz obliczył mi termin porodu jednak na 31.01.2024r. Czy mogę zostać z Wami? Dzień rzeczywistego porodu może być kilka dni wcześniej lub później z tego co wiem. 🙈
Zostań z nami!!! ❤️Tym bardziej, że termin do porodu biorą głównie z OM także trzymajmy się lutego 😄 ja bd miała CC, także też pewnie finalnie termin będę miała na styczeń bo z planowana cesarka raczej nie czeka sie do 40 tc ale tez jestem i będę tutaj 😊
Super wiadomości, że u Ciebie wszystko ok! 💕 oby same takie wiadomości tu w tej grupie spływały!😊

Jakie masz objawy? U mnie narazie ból podbrzusza, wrażliwe piersi i wzdęcia

Bol podbrzusza mialam najwiekszy w okiliacach kiedy powinna wystąpić miesiączka piersi tak samo. Teraz brzuch tak moze delikatnie ale jest fajnie a piersi nadal tkliwe ale juz nie az tak. Wzdęcia tez mialam brzuch jak w 4 miesiącu ale juz jest lepiej. A tak to jeszcze czeste wędrówki do kibelka w nocy.

Zostań z nami!!! ❤️Tym bardziej, że termin do porodu biorą głównie z OM także trzymajmy się lutego 😄 ja bd miała CC, także też pewnie finalnie termin będę miała na styczeń bo z planowana cesarka raczej nie czeka sie do 40 tc ale tez jestem i będę tutaj 😊
Super wiadomości, że u Ciebie wszystko ok! 💕 oby same takie wiadomości tu w tej grupie spływały!😊

A dlaczego cesarka jeżeli można wiedzieć?

Uspokoiły się plamienia od ostatniego razu jest czysto.❤️🙏
Czekam na betę i prog.
Dzisiaj nic nie robię tak mi się nic nie chce jakieś ciśnienie okropne jest .
Koleżanka mnie uspokoiła ze ciaza pozamaciczna zdarza się przy niskim prog koło 5 więc raczej by się nie stresowała. Ale usg przy becie 1000 i się wszystko powinno wyjaśnić. 😊🍀

Witajcie
Jestem po wizycie, narazie wszystko ok, serduszko bije ♥️
Dostałam luteinę 2x dziennie, z racji na mój wiek mogę mieć za mało progesteronu, no i oczywiście masę badań 😏
Mam już termin na badania prenatalne na 25.07.
Także rośniemy i czekamy 🙂
Co do nocy, to często się budzę i albo muszę coś zjeść, albo tradycyjne do 🚽😁
Korzystam z aplikacji ciąża+

reklama
Mam traumę z pierwszego wywoływanego porodu, który miał być porodem sn, a skończył się cc z powodu braku postępu porodu, co jest wskazaniem tez do kolejnej cc jeśli się chce, a ja chce zdecydowanie cc, nie chce powtórki z rozrywki 🙈

Miałam bardzo podobnie. Pierwszy poród miał być sn a skończył się ekspresową cesarką bo tętno zaczęło spadać. Po tej traumie drugi poród miałam CC na planowaną. A teraz znowu się zastanawiam, że może jednak sn jeśli mi pozwolą.

Do góry