Lilka92
Fanka BB :)
Oj tak, ale moja córka nie zna litościDziewczyny wam też chce się tak spać takie wyczerpanie czuje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, ale moja córka nie zna litościDziewczyny wam też chce się tak spać takie wyczerpanie czuje![]()
Ja pracuję zdalnie i mam pracę która mnie nie stresuje jakoś bardzo więc ile dam radę to będę pracowała, może do końca nawetDziewczyny planujecie iść na l4? Czy raczej będziecie pracować do kiedy dacie radę?
U mnie tak samo, czekamy do 4 miesiąca żeby wszystkim powiedzieć. Nie wiem jak to zrobić, w szoku będzie rodzina bo mówiłam zawsze, że nie chcę nigdy dzieciU mnie jeszcze nikt nie wie, tylko mąż i forum![]()
moja w żłobku wiec mam do 13 luzOj tak, ale moja córka nie zna litościogólnie zmęczenie i senność
![]()
Tak, mam tak popołudniamiDziewczyny wam też chce się tak spać takie wyczerpanie czuje![]()
ja mam dzisiaj teraz tak idę chyba na 30 minut oko zamknąć jeszcze ze pół nocy nie spalaTak, mam tak popołudniami16 godzina i się oko zamyka
![]()
No ja bym chciała trochę pożyć w spokoju, podejrzewam, że jak się rodzina dowie to już go nie doswiadczęU mnie tak samo, czekamy do 4 miesiąca żeby wszystkim powiedzieć. Nie wiem jak to zrobić, w szoku będzie rodzina bo mówiłam zawsze, że nie chcę nigdy dzieci![]()
U mnie tak samo, czekamy do 4 miesiąca żeby wszystkim powiedzieć. Nie wiem jak to zrobić, w szoku będzie rodzina bo mówiłam zawsze, że nie chcę nigdy dzieci![]()
Póki co wiemy tylko ja z małżemA właśnie pojawił się temat. Mówiliście juz komuś o ciąży ?u mnie wie tylko mąż i jeszcze poczekam trochę aż inni sie dowiedzą (planuje do serduszka albo dluzej)