Butterfly.
Fanka BB :)
chociaż pierwszy raz miałam w ciąży plamieniaNo widzisz!bardzo się cieszę!
czyli wychodzi na to, że te plamienia to po prostu taki Twój urok
najważniejsze, że dzieciątko pięknie rośnie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chociaż pierwszy raz miałam w ciąży plamieniaNo widzisz!bardzo się cieszę!
czyli wychodzi na to, że te plamienia to po prostu taki Twój urok
najważniejsze, że dzieciątko pięknie rośnie
![]()
DziękujęGłowa do góry, ja miałam tak w pierwszej ciąży, dwa dni później kiedy trafiłam do szpitala byłam pewna że znowu ciąża nie rozwinęła się, ale lekarz który mi robił USG włączył mi na głośnik bijące serduszko.
Bądź dobrej myśli, wiem że to nie jest łatwe ale mimo to staraj się trochę uspokoić![]()
Ja powiem prawdę, że w pierwszej ciąży w ogóle nie badałam progesteronu ani nie miałam go zleconego..Zaczynam się coraz bardziej stresować. Progesteron, który 05.06 wynosił 22,20, 07.06 - 20,20, 09.06 - 19,60 dzisiaj wynosi 14,15. Taki spadek jest normalny? Może miałyście podobną sytuację. Dodam, że dzisiejsze badanie robiłam w innym laboratorium niż te wcześniejsze. Wizytę mam dopiero w piątek i zastanawiam się czy powinnam czekać do tego terminu czy szukać gdzieś wizyty wcześniej. Trochę już zaczynam wariować![]()
Kochana mnie też boli ważne że nie ma plamień.Mam dzisiejszy wynik bety 1165
Co do plamień narazie ustąpiły za to cały dzień boli mnie brzuch. Lekarka odpisała żeby przyjść jutro na wizytę.
Lepiej nie pytać bo to jak kij w mrowisko u niektórychDziewczyny planujecie iść na l4? Czy raczej będziecie pracować do kiedy dacie radę?
Lepiej nie pytać bo to jak kij w mrowisko u niektórych![]()
Ja zamierzam pracować dopóki dam radę, ale przewiduje, że to będzie max do grudnia, oczywiście w zależności jak się wszystko potoczyDziewczyny planujecie iść na l4? Czy raczej będziecie pracować do kiedy dacie radę?
listopad/grudzień, chyba że wcześniej będzie zimaJa zamierzam pracować dopóki dam radę, ale przewiduje, że to będzie max do grudnia, oczywiście w zależności jak się wszystko potoczya Ty?