Lauritaa
Moderator
A to jak ktoś zakłada grupę prywatną to wtedy dodaje osoby do niej tak?
Ja to ciemna jestem w tym, nawet nie wiem jak to się robi![]()
No ja właśnie tez nie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to jak ktoś zakłada grupę prywatną to wtedy dodaje osoby do niej tak?
Ja to ciemna jestem w tym, nawet nie wiem jak to się robi![]()
na grudniowych tak dziewczyny zrobiły czekały do chyba 10 tc i zrobiły prywatną ale juz nie dodawały nikogo jak ktoś się chciał dodać .Tak na grupie prywatnej jest bardziej intymnie i łatwiej się poznać jednak![]()
Jak będzie bliżej tego czasu to napewno ogarniemyNo ja właśnie tez nienawet oznaczać nie umiem aby kogos nick tu był podświetlony hahhas
moze jest jakaś babeczka co to ogarnia i wrazie co by to stworzyla ?
to trzeba do administratora chyba z prośbą o prywatną grupęNo ja właśnie tez nienawet oznaczać nie umiem aby kogos nick tu był podświetlony hahhas
moze jest jakaś babeczka co to ogarnia i wrazie co by to stworzyla ?
Zdecydowanie jestem zaLaski co myslicie aby za jakis czas (moze bliżej 12 tygodnia) zrobić grupę prywatną?(tak aby nas nikt nie podglądal mo można bylo swobodnie pisac)![]()
Z tym, że różnimy się trochę w tych tygodniachJestem za, ale tak jak mówisz bliżej 12 tygodnia![]()
Z tym, że różnimy się trochę w tych tygodniachTe które mają ostatnie terminy niech dobiją do 12 a reszta poczeka
![]()
HahahahTeż jestem za
Chyba mogę sobie do objawów zaliczyć zmienne nastroje. Pokłóciłam się z mężem dzisiaj o chińczyka. Najpierw pół godziny mi w pracy pisał że on go nie odbierze bo tam śmierdzi. A później zrobiła się afera z d... Bo był ryż zamiast zamówionych frytek.