reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Basia u teściów jest i nie ma czasu za bardzo na siedzeni przy kompie.

Agnie Wiktor tez od niedawna zaczol ulewac i to pewnie przez to ma sapke bo pokarm się wraca i tez nie wiem przeocz się wraca.

Witaj natka :-) olej chopa bo nie wrto przez niego mleka tracic

Pumi bedzie dobrze nie daj sie nerwom

A mnie znowu boli po prawej stronie ( to co wam wczoraj pisalam) ale wzielam sobie jzu nospe forte ! Kurde jestem sama z malym cale szczescie juz spi ... ała ....

reklama
Pumi badz dzielna, lekki stopien ZD to nie koniec swiata, NAJWAZNIEJSZE, ze serdunio zdrowe, oczka sie wyleczka bedzie dobrze.

Malutka bedzie sie fantastycznie rozwijac, zobaczysz, bedziesz z niej bardzo dumna:tak: jest taka slodka blond maskotka naszego calego forum.;-)

Nie mozesz sie zalamac, nigdy w zyciu, teraz musisz byc jeszcze bardziej pogodna, usmiechnieta, bo masz wspaniala coreczke, ktora musi miec wesola, piekna Mame:tak:

Nie możesz Pumi traktować tego jak wyrok!! przecież się śmieje, bawi, robi postępy, i co najwazniejsze jestescie razem!!!! i sie bardzo kochacie, wiara zwycięża!

Natka a koonkretniej z której części wielkoposkiio bo ja bliżej kalisza...
ciezko jest się z tym pogodzić, i ciagle pewnie teraz zadajesz sobie pytania, dlaczego wolał tamtą?! wiem ze nasze pocieszenia nic Ci nie pomagaja, ten ból sam minie:* buziole!

No to witam kolejną koleżankę z Wielkopolski.
Pumi trzymaj sie kochana i bądź dzielna dla Dominisi.
Esti biedactwo trzymamy za Was kciuki-szybkiego powrotu do domku.
A z tą pogodą to coś dzisiaj nie tak bo ja też cały dzień przysypiam

Cos moj maly brzdagal dzis fiksuje. najpierw nie spal w poludnie. dzis w dzien chyba spal z 30 min łacznie.
Pozniej pojechalismy z Kacprem na kolacje a Borys zostal z moja siostrą. Podobno odwalił jej niezły cyrk. Beczał jak szalony. Kurde, czemu? teraz dopiero zasnał z wyczerpania....
Natka dawaj nazwe tej miesciny, bo ja pochodze z Rawicza

Tobi dziś z okazji 13go spał jak szalony a w międzyczasie trzasnął kupę po szyję - i to na wyjeździe - ledwie chusteczek starczyło:-D
Studentów paru poległo - jutro maja ostatnią szansę:baffled:
Natka, witamy w styczniówkach, mój Tobiasz też z 12go, ważył 3950 i miał 9pkt, facetem się nie przejmuj, trzymaj siły dla maleństwa.
Pumi, bratanek mojego męża też ma ZD, ale w ciężkiej wersji, on się normalnie przelewał przez ręce jak był w wieku Domi, a ona - gdyby nie ten oczopląs - to trudno byłoby zauważyć na pierwszy rzut oka - będzie dobrze:tak:, wierzę w to i Ty też uwierz:happy:

reklama
dziendobry :-)
po wielu miesiacach prob i bledow moj suwaczek chodzi[dziala]:tak:widze ze wczoraj wszystkie byly bardzo smutne mam nadzieje ze dzis spojzymy na to wszystko inaczej Dominisia jest slicznym pogodnym dzieckiem i z pomoca maminej milosci bedzie taka zdrowa na ile to tylko mozliwe a wiem napewno ze pumi nie zaniedba zadnej rechabilitacji ani zadnej szansy na leczenie kochane jestem calym sercem z toba:tak:
Mam w rodzinie chore dziecko chlopiec jest w wieku Lukasza ma 6 paluszkow przy jednej raczce i pare innych wad nie mowi wogule widac ze chory a jego matka kompletnie pokpila sprawe po pierwsze paluszek juz dawno powinien byc usuniety jak mial 2-3 lata puki sa chrzastki wogule 0 rechabilitacji czy leczenia a do lekarza chodzila wtedy jak wyrabiala rente zeby miec kase :angry: i ostatnio sie dowiedzialam ze wstydzi sie chodzic z tym chlopcem do sklepu czy na spacer :wściekła/y::wściekła/y::szok: wstretna jedza

Ostatnia edycja:
Do góry