reklama
Hehe, to chyba bardzo podobnie przechodzimyMyślę że każda z nas ma kawał historii za sobą. Także dziewczyny głowa do góry, cycki do przodubędzie dobrze. Ja zaczęłam 11 tydzień. Mam mega apetyt ale nic poza tym
![]()
Matko, ile ja jem! Niby nieduże porcje, ale często bym cos przegryzła. Moja ulubiona beza w lodówce a ja nie mam na nią ochoty - wciągam schabowe, kiszone ogórki, kiełbasę
Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Ja nadal w stanie wegetacji. Przedwczoraj postanowiłam poćwiczyć - cale 11 minut i zwymiotowałam
jakiś koszmar
To może poczekaj jeszcze troszkę albo spróbuj trochę wolniej. Ja jak kucnelam i przygniotłam trochę brzuch to też mi się jakoś niedobrze zrobiłoJa nadal w stanie wegetacji. Przedwczoraj postanowiłam poćwiczyć - cale 11 minut i zwymiotowałamjakiś koszmar
anchela
ale masz mały pęcherzykU mnie był taki w 5/6 tygodniu. W 7 tygodniu byłam i okazało się wszystko w porządku, serce biło. Jutro mam kolejna wizytę, ale ciągle się boję, bo objawów brak..
Aleksandraan
Wiem, dlatego ciągle mnie to stresuje, bo zawsze miałam większe.ale masz mały pęcherzyk![]()
Majorkaaaa
Dzień dobry
u nas już po
, przebierałyśmy się na śpiocha godzinę temu... Temperatura 37.4, termometr nie piszczał w końcu... Ale chyba znowu odpuścimy adaptację i pojedzie do dziadków
Jeszcze się zastanawiam czy nie spróbować zarejestrować jej do lekarza, bo serio nie wiem co robić, chyba mnie to przerasta 

Mirabelove
Jejku, biedny maluszekDzień dobryu nas już po
, przebierałyśmy się na śpiocha godzinę temu... Temperatura 37.4, termometr nie piszczał w końcu... Ale chyba znowu odpuścimy adaptację i pojedzie do dziadków
Jeszcze się zastanawiam czy nie spróbować zarejestrować jej do lekarza, bo serio nie wiem co robić, chyba mnie to przerasta
![]()
Co do odpuszczania to tez miałam jechać ogarniać nowy paszport ale perspektywa szukania miejsca parkingowego i stania w kolejce mnie przygniotła.
W zamian za to zabieram moje psie dziecko na spacer do parku.
Mam dzisiaj urlop ale coś czuje ze minie mi z prędkością światła
reklama
Ewela264
dawaj koniecznie znać !Dziewczyny, 8:45 mam wizytę. Trzymajcie kciuki proszę.