anyżowa
Fanka BB :)
Dawaj foteUwierzcie mi żaden tel tego nie uchwycijak wezmę pod światło to coś tam świta, mam nadzieję że to po prostu zbyt wcześnie wykonany test.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj foteUwierzcie mi żaden tel tego nie uchwycijak wezmę pod światło to coś tam świta, mam nadzieję że to po prostu zbyt wcześnie wykonany test.
A właśnie miałam Cię wywołać, bo mało Cię ostatnio. No to niech się dzieje, co chce, a ja trzymam kciuki, tylko żeby seksy byłyCześć wszystkim. @anyżowe_love zapisz mnie może na 15.10. Nie wiem za bardzo na kiedy, bo na ten moment starania zmęczyły mnie do tego stopnia, że mam wywalone na wszystko. Nie odpalam aplikacji, nie wiem, w którym dniu cyklu jestem, nie badam szyjki, nie robię owulaków i nie zwracam uwagi na żadne objawy. Także ten... niech się dzieje co chce. Powodzenia wszystkim!
Kocham takie spędzanie czasu aktywne w terenieMy dziś pół dnia spędziliśmy w terenie, ale pogoda dopisywała, nawet słonce wyszło, więc jakoś szybo czas leciałChyba z tego nadmiaru ruchu dostałam @ wcześniej, proszę mi wpisać i kolejne testowanie na powiedzmy 26.10.
Pojebane sny to cionsz murowanyCzy wy też macie takie pojebane sny?? Chyba za bardzo przeżywam! Muszę się ogarnąć bo jak tak dalej pójdzie to świra dostanę!!! Ale jak tu nie myśleć kiedy testowanie za 4 dni!!!!
Kutwa, w takim razie moje potomstwo było by tak liczne jak gwiazdy na niebiePojebane sny to cionsz muriwany![]()
Nie mam testu już na jutro (swoją drogą Rossman zarobił na mnie w ostatnim czasieDawaj fotea jeśli nie dziś to jutro z porannego moczu
![]()
Jak to nie masz testu na jutro? Jaki wtorek skoro jutro poniedziałek? No nie mów, że do wtorku mamy czekać, skoro dzisiaj był cień kreski!Nie mam testu już na jutro (swoją drogą Rossman zarobił na mnie w ostatnim czasie) Ale to nawet lepiej, jutro kupię i we wtorek działam
![]()