Kitsune
Moderator
Ale to i tak dziwne. Przecież LH i HCG mają różną budowęNo to jak dla mnie, to wyjaśnia pozytywne hcg bez ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ale to i tak dziwne. Przecież LH i HCG mają różną budowęNo to jak dla mnie, to wyjaśnia pozytywne hcg bez ciąży.
Niespotykana sytuacja na forum jak negatywne testy raczej cieszą, bo te wczorajsze mogły zwiastować tylko problemyNasikanePrzy czym radzę uważać, na facelle praktycznie od razu wyszła fabryczna. Baaardzo delikatnie to widać na zdjęciu
Oj tak. Powiem szczerze, że przerażenie trochę było mimo wszystkoNiespotykana sytuacja na forum jak negatywne testy raczej cieszą, bo te wczorajsze mogły zwiastować tylko problemy![]()
Tego Ci życzę z całego serduszka! ☺ po takich przebojach należą Ci się te prawdziwe kreseczki!Oj tak. Powiem szczerze, że przerażenie trochę było mimo wszystkoTeraz czekamy tydzień i sikam dwie prawdziwe krechy!
w tej sytuacji to całe szczęście, że taki wynik dzisiejszych testów! Choć sama nie wierzę w to, że ulżyło mi na widok czyjegoś negatywaNasikanePrzy czym radzę uważać, na facelle praktycznie od razu wyszła fabryczna. Baaardzo delikatnie to widać na zdjęciu
Ja wcześniej przed @ nigdy nie testowałam, a teraz...Swoją drogą jaki człowiek jest zdesperowany, żeby w środku cyklu robić testy ciążowe!![]()
Ja od zawsze dużo testowałamJa wcześniej przed @ nigdy nie testowałam, a teraz...