Aksamitka28
Fanka BB :)
I warto ją mieć !U mnie już ponad dwa lata, a i tak co miesiąc mam nadzieje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I warto ją mieć !U mnie już ponad dwa lata, a i tak co miesiąc mam nadzieje![]()
Ja bym się w ogóle nie zabezpieczała z obecnym mężemJa jakbym wiedziała, ze to tyle potrwa to tez bym od razu po slubie brała się za roboteszkoda ze nie da się pewnych rzeczy przewidzieć
Nic mi nie mów o przeczuciachU mnie dzisiaj 22DC i obudziłam się z przeczuciem ze się udało
Kiedyś już tak miałam i jak się zapewne domyślacie, cykl poszedł na straty
Ale wierze mocno w ten miesiąc z uwagi na urodziny
Chyba w tym miesiącu zatestuje szybciej,aby nie robić sobie zbędnej nadzieji. Myślicie ze jutro z porannego może już coś wyjść?
Trzymam kciuki jak szalonaDobrzeNie wiem jakim cudem pamiętałaś
Mamy póki co 9 pęcherzyków, które mają powyżej 10mm. W sobotę kolejna wizyta. Na tą chwilę wszystko ładnie i mamy szansę na świeży transfer
Jak tam u Ciebie?
Wszystkiego najpiękniejszego z okazji rocznicyMy zaliczyliśmy rocznicowe kinoposzliśmy na bajkę
zjedliśmy pizzę i odświeżaliśmy nasienie
okres się skończył
zwarci i gotowi do działania
Dzisiaj rocznica ślubu
czas leci jak dziki ale cieszy mnie to, że uczucia nadal silne
![]()
ze mnie niby taki człowiek małej wiary w cokolwiek ale znaków na niebie i ziemi doNic mi nie mów o przeczuciachnic mi tak nie zryło bani jak pewność, że się uda bo owulacja przypadła na rocznicę śmierci babci ...no przecież babcia musi pomóc
Nie pomogła i pewnie cisnęła ze mnie bekę
![]()
Tak, u Nas też się mówi, żeby nie kupować komuś butów, bo ta osoba odejdzie z Twojego życia.U mnie popularne jest powiedzenie :
"Nie kupuj dziewczynie butów, bo odejdzie"![]()
Ja wybaczamMoj status jest taki:
21 dc
6 dpo
I poza infekcja, która mnie zaczęła dopadać odczuwam bardzo wyraźnie swoje piersi![]()
PMSa nie mam odkąd pięknie się suplementuje, a to mniej więcej rok.
8dpo w pierwszejtez te cycki baaaardzo bolały, czy bolą równie mocno? Nie wiem.
Może ma to związek z infekcja, która chyba mnie dopada.
Nie mniej jednak zaczynam się nakręcać ze może i coś z tego będzie;D
Miałam sikać we wtorek i chciałabym wytrzymać CHOCIAŻ do niedzieli
Termin @ na wtorek 18 X
Wybaczcie podjaranie i nakręcanie, to moj 2 cykl starań, jeszcze nie zostałam mocno sprowadzona na ziemie![]()