Aksamitka28
Fanka BB :)
Też mam viledeA jest taki? Ja kocham swój mop.parowy z viledy nawet ten trójkątny zmieniłam na ten xxl ale kabel mnie wkurza strasznie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam viledeA jest taki? Ja kocham swój mop.parowy z viledy nawet ten trójkątny zmieniłam na ten xxl ale kabel mnie wkurza strasznie
3 koty temu byłam normalnaZa każdym razem jak ktoś mnie pyta o taką ilość kotów, to mam ochotę zaśpiewać "Jak do tego doszło nie wiem"![]()
Na panelach też się sprawdza?A jest taki? Ja kocham swój mop.parowy z viledy nawet ten trójkątny zmieniłam na ten xxl ale kabel mnie wkurza strasznie
na panelach podobno trochę ryzykownie z mopem parowymNa panelach też się sprawdza?
i ja tak właśnie z reguły odpowiadamZa każdym razem jak ktoś mnie pyta o taką ilość kotów, to mam ochotę zaśpiewać "Jak do tego doszło nie wiem"![]()
A jak z charakterami kotów? Są podobne czy zupełnie inne?3 koty temu byłam normalna![]()
CudownieU mnie dziś przyrost Bety z 36,4 do 102mam nadzieję że już teraz wszystko pojdzie dobrze. Dziękuję Wam za możliwość uczestniczenia w kreskach od początku tego roku, to byl bardzo milo spedzony czas, życzę Wam powodzenia i jak najszybszego ujrzenia 2 kresek
![]()
Rozwiedli się już, więc może coś w tym jestA u mnie w rodzinie się mówi, żeby nie kupować noży na prezent, bo później "idzie się z tym kimś na noże"![]()
Ja również! Zamiast wyciągać ciężki tradycyjny, obsrywać się z kablem itd, to w 3 sekundy mam pionowy, przelecę, gdzie mi pasuje i myk z powrotem na bazę. No może nie tak myk, bo żeby dobrze ciągnął mój trzeba często opróżniać, ale zadziwiające jest, że i tak po odkurzeniu całego mieszkania mam już pełny pojemnik (przy jednym kocie).Ja kupiłam jakieś pół roku temu odkurzacz pionowy i powiem szczerze, że to była jedna z najlepszych decyzji w życiuPolecam!