nieznośne_poplątanie
Moderator
Po kilku miesiącach podejmowania decyzji ostatecznie wybrałam Ecovacs Deebot T20 Omni.Co to za cudo?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po kilku miesiącach podejmowania decyzji ostatecznie wybrałam Ecovacs Deebot T20 Omni.Co to za cudo?![]()
dzisiaj 5dcc pierwsza konsultacja u polecanego gina u mnie w mieście. Najpierw miałam mieszane uczucia, ale ostatecznie jestem zadowolona i dzisiaj mi zaproponowali drożność o 18Ooo to trzymam kciuki podwójnie za szczęśliwy obraz Usgdawaj znać później co tam się dzieje w jajnikach
![]()
U mnie to samo. Parowym śmigam od 5 lat i po panelach i po drewnie (tylko zmniejszam strumień pary na midium) i nic a nic się nie dziejeZ moimi kompletnie się nic nie dzieje
Moja gin mówi ze do 2,5 maksymalnieA powiedzcie mi jeszcze mądre głowy jak to jest z tym TSH. Wynik wyszedł mi w granicach normy, ale chyba nadal za wysoki przy staraniach? Jak o tym wspomniałam na wizycie, to lekarz stwierdził ze jest ok - ale chyba bardziej Wam ufammam na poniedziałek jeszcze zaplanowana wizytę o ginekologa-endokrynologa, wiec powiedzcie, warto zbijać ten wynik czy może być?
To podpytam jeszcze babeczkę dzisiaj na wizycie co ona na to, może zapisze mi leki, a jak nie to nadzieja w endo w poniedziałekMoja gin mówi ze do 2,5 maksymalnie
Moja dietetyczka 1-1,5 to idealnie
Wiec powalczyłaby o lekkie zbicie
Te normy TSH nie są dla kobiet starających się i w ciążyA powiedzcie mi jeszcze mądre głowy jak to jest z tym TSH. Wynik wyszedł mi w granicach normy, ale chyba nadal za wysoki przy staraniach? Jak o tym wspomniałam na wizycie, to lekarz stwierdził ze jest ok - ale chyba bardziej Wam ufammam na poniedziałek jeszcze zaplanowana wizytę o ginekologa-endokrynologa, wiec powiedzcie, warto zbijać ten wynik czy może być?
Ok, tak już wiem na co zbieraćPo kilku miesiącach podejmowania decyzji ostatecznie wybrałam Ecovacs Deebot T20 Omni.![]()