Martxx1
Fanka BB :)
Nie wiem. Cały miesiąc testy owu były pozytywneKtóry dpo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie wiem. Cały miesiąc testy owu były pozytywneKtóry dpo?
Ja dzisiaj 6... Znowu testowałamNie wiem. Cały miesiąc testy owu były pozytywne![]()
No weeeezA ja stchórzyłam i z pełną premedytacją rano się normalnie wysikałam i nie testowałam![]()
Bardzo ładnie się różowiU mnie coś się różowi![]()
Ja grzecznie czekam tym razem i mam tylko 2 testyJa dzisiaj 6... Znowu testowałamNie ma się co oszukiwać, będę już codziennie xD I najlepsze że najpierw coś widziałam, a potem stwierdziłam że chyba zwariowałam no i faktycznie nic tam nie ma
![]()
Czuję wewnętrznie, że za wcześnie na testowanie i panicznie boję się rozczarowania… Nadal wydaje mi się, że owu miałam później, bo ból owu typowy dla mnie miałam 11.10. Zawsze @ mam 13-14 dni po tym bólu, więc zakładam, że to ból w trakcie owu. Dziś byłabym więc dopiero 6 dpoNo weeeeza ja tu wchodzę rano z myślą ze zaraz pokażesz 2 ||