anyżowa
Fanka BB :)
To super, że samopoczucie dobreDziewczyny, dziękuję za trzymanie kciukówJestem już po, czuję się dobrze, ale nie mam żadnych informacji o ilości pobranych komórek.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super, że samopoczucie dobreDziewczyny, dziękuję za trzymanie kciukówJestem już po, czuję się dobrze, ale nie mam żadnych informacji o ilości pobranych komórek.
Chciałam, ale właśnie 4 dziurę robi w elewacji. NoNie chcesz się z nim zaprzyjaźnić?
Ja je lubię. Najbardziej zielone bo mrówki zjadająMiała któraś z Was problem z dzięciołem i ma jakiś sposób by go skutecznie odstraszyć ?
nie wiem jakim cudem Wy zapominacie o sikaniu na testyCzęść dziewczynywczoraj mnie naszła mnie chęć na testowanie rano. Cały wieczór mówiłam sobie że rano zatestuje, a tu tak się rano zakręciłam i zapomniałam o sikaniu na patyk
W sumie to lepiej bo pisałam że czekam wytrwale i możliwy jestem sukces
![]()
7dpo to jeszcze nic a nic nie wiadomo, więc w kościach to Cię może co najwyżej strzykac z braku ruchu!Jak mogłaś zapomnieć o testowaniu??
U mnie dzisiaj 7dpo i biel. Wiem że to wcześnie, ale jakoś czuję po kościach, że znów nie pykło![]()
A kiedy coś będzie wiadomo?![]()
Dowiedzieliśmy się tylko, że mamy pobranych 14 komórekTo super, że samopoczucie dobrea kiedy będziesz wiedziała więcej ?
Fantastycznie!Bardzo Wam wszystkie dziękuję kochane za kciuki!
Po 2 dobach mamy 8 walecznych maluchówoby jak najwięcej z nich dalej się pięknie dzieliło i dotrwało do soboty
![]()
14 komórek wow - gratulacje! Trzymam kciuki niezmiennieDowiedzieliśmy się tylko, że mamy pobranych 14 komórekZobaczymy ile z nich uda się zapłodnić i ile przetrwa kolejne dni
Trzymajcie kciuki!!
to zależy - jeżeli uda nam się wyhodować 3 lub więcej ładnych zarodków, to robimy świeży. Więc tak naprawdę w piątek się dowiem, a w zasadzie to już w sobotę na miejscuFantastycznie!Rozumiem, że na sobotę zaplanowany jest świeży transfer?