Myszko
Fanka BB :)
Trzymaaaaaaaamy!!!!Dowiedzieliśmy się tylko, że mamy pobranych 14 komórekZobaczymy ile z nich uda się zapłodnić i ile przetrwa kolejne dni
Trzymajcie kciuki!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaaaaaaaamy!!!!Dowiedzieliśmy się tylko, że mamy pobranych 14 komórekZobaczymy ile z nich uda się zapłodnić i ile przetrwa kolejne dni
Trzymajcie kciuki!!
czyli w sobotę wszystkie szturmem na frytusie do maka?Bardzo Wam wszystkie dziękuję kochane za kciuki!
Po 2 dobach mamy 8 walecznych maluchówoby jak najwięcej z nich dalej się pięknie dzieliło i dotrwało do soboty
![]()
6cm jajnik wydaje mi się być czymś mega bolesnym - tym bardziej, że np. moje dają o sobie znać gdy jest w nich jeden pęcherzyk lub torbielfizycznie wczoraj wieczorem miałam taki ból brzucha, ze leżałam na podłodze i wyłam, no cuda wianki się działydzisiaj już lepiej, choć dalej boli, oczywiście z samego fana byłam na USG i nie ma krwawienia ani płynu, to musi byc lewy jajnik, który ma 6cm teraz...
Psychicznie już nie jest tak źle - weekend miałam cały przeryczany i byłam w rozpaczy, że na pewno żadna komórka się nie nada do zapłodnienia - w porównaniu z weekendem jest więc dobrze![]()
Staram się z całej siły wierzyć, że wśród tej walecznej ósemki jest mały Bolilolek albo mała Bolilolka![]()
Głowa staraczki pierwsze widzi czarne scenariuszeTo się okaże. Cały czas mam z tyłu głowy, że jednak przy PCOS te komórki mogą być słabej jakości.
ObyBardzo Wam wszystkie dziękuję kochane za kciuki!
Po 2 dobach mamy 8 walecznych maluchówoby jak najwięcej z nich dalej się pięknie dzieliło i dotrwało do soboty
![]()
to się niestety okaze jeszczeczyli w sobotę wszystkie szturmem na frytusie do maka?![]()
Jak będzie dobrze to każda tutaj w nowym tygodniu zobaczy dodatkowy kilogram na wadze przez te frytyto się niestety okaze jeszcze![]()