wrobelmm
Fanka BB :)
PięknieRanypatrzcie moj cholerny ostatni test
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PięknieRanypatrzcie moj cholerny ostatni test
![]()
Mam wyniki dzisiejszych badań - zgodnie z moimi przewidywaniami, na ovi już za późno, ale estradiol jest za niski :/ do lekarza jadę jednak jutro rano, bo kolejne zawirowania rodzinne spowodowały, że nie zdążyłam dojechać. Rano również powtórzę badanie poziomu estradiolu.
Mam nadzieje, że jutro lekarz przypisze mi bemfole lub coś innego na przyspieszenie rozwoju komórek i wzrost estradiolu.
Ja wielka fanka nie jestem, ale jeśli może pomoc w implantacji to mogę smak przebolećNienawidzę ananasa![]()
Podobno lepiej żeby chłop jadł, bo wtedy sperma jest słodkaNienawidzę ananasa![]()
Tryb ciąża brzmi piękniedziekuje dziewczynyjesteście najlepsze
![]()
Mój chłop jadł kiedyś ananasa przez kilka dni i faktycznie się sprawdziłoPodobno lepiej żeby chłop jadł, bo wtedy sperma jest słodka
Tak słyszałam.
Muszę spróbowaćMój chłop jadł kiedyś ananasa przez kilka dni i faktycznie się sprawdziło![]()
A powiedz, w którym dniu cyklu były robione te badania? Bo to wygląda trochę jakby były robione krótko po owulacji. Zerknij sobie na wykres poziomu hormonów w zależności od dnia cyklu:Mam wyniki dzisiejszych badań - zgodnie z moimi przewidywaniami, na ovi już za późno, ale estradiol jest za niski :/ do lekarza jadę jednak jutro rano, bo kolejne zawirowania rodzinne spowodowały, że nie zdążyłam dojechać. Rano również powtórzę badanie poziomu estradiolu.
Mam nadzieje, że jutro lekarz przypisze mi bemfole lub coś innego na przyspieszenie rozwoju komórek i wzrost estradiolu.
Cudownie!!Ja poproszę o kciuki jutro o 10:00, wygląda na to, że będzie transfer![]()
Niee, to są wyniki przed owuA powiedz, w którym dniu cyklu były robione te badania? Bo to wygląda trochę jakby były robione krótko po owulacji. Zerknij sobie na wykres poziomu hormonów w zależności od dnia cyklu:
Zobacz załącznik 1577521
Progesteron wskazuje, że owulacja była, ale jeśli badanie nie było zrobione 7-8dpo to stąd taki wynik. Idąc tym tropem tłumaczyłoby to poziom estradiolu i LH.
Zobaczymy co Twój lekarz powie, nie pamiętam niestety też całej Twojej historii medycznej, więc tak tylko napisałam, bo może Cię to trochę uspokoi.
Pamiętaj też, że bemfola to nie cukierki![]()