Love_sun
Fanka BB :)
mocno trzymam kciukiDziewczyny, dziękuję Wam za wszystkie kciukiKropek zaaplikowany
Czekam teraz do 2.11 na bete

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mocno trzymam kciukiDziewczyny, dziękuję Wam za wszystkie kciukiKropek zaaplikowany
Czekam teraz do 2.11 na bete
Wiedziałam! GratulacjeMam!
BetaHCG: 81,1
Progesteron: 36,80 ng/nl
TSH: 2,880 µIU/ml
Pięknie beta i progesteron od czwartku wzrosłyW czwartek proga miałam 12,5 a w piątek rano test negatywny, to pewnie implantacja była w czwartek wieczorem jak miałam tę nitkę krwi w śluzie
Jeju jestem dumna z tego proga… Bez duphastonu! Szok.
Ale i tak ta kreska niezbyt ciemna jak na taką betę, a test był z czułością od 10
Teraz jeszcze powtórka bety w środę
Czy któraś z Was wie czy to TSH jest w porządku? Norma dla I trymestru tutaj jest napisana jako 3,18 ale nie jestem pewna. Jestem na euthyroxie 50.
Super! Oby tak dalejMam!
BetaHCG: 81,1
Progesteron: 36,80 ng/nl
TSH: 2,880 µIU/ml
Pięknie beta i progesteron od czwartku wzrosłyW czwartek proga miałam 12,5 a w piątek rano test negatywny, to pewnie implantacja była w czwartek wieczorem jak miałam tę nitkę krwi w śluzie
Jeju jestem dumna z tego proga… Bez duphastonu! Szok.
Ale i tak ta kreska niezbyt ciemna jak na taką betę, a test był z czułością od 10
Teraz jeszcze powtórka bety w środę
Czy któraś z Was wie czy to TSH jest w porządku? Norma dla I trymestru tutaj jest napisana jako 3,18 ale nie jestem pewna. Jestem na euthyroxie 50.
A dziękuję, bardzo dobrzeA Ty jak się czujesz po transferze?
Tak, wiesiołek od pierwszego dnia cyklu do owulacji się pije.Bleucoco gratuluję wynikówNiech się bobo na dobre rozgosci
Królowa _kresek baaardzo Cię rozumiemJa zawsze testowałam od 9dpo a od kiedy tu jestem, to już 7dpo patyki szły w ruch
Dziewczyny czy dobrze pamiętam, że wiesiołek od 1dc![]()
amh nie jest źle, ale dupy nie urywa. A badałas może Wit D ostatnio? Jej niedobór może obniżać amh.Część dziewczynymam resztę wyników i moja rezerwa jak na 29 lat nie wydaje mi się najlepsza bo wynosi tylko 1,780 ng/ml. Estradiol w normie 87,90 pg/ml.