reklama
koko.sanka
Fanka BB :)
Ja po dwóch dobrych przyrostach obiecałam koleżance z pracy, ze dam jej nasze supleEh mi zostały i owulaki i testy. Miałam je dać koleżance, bo też chciała się starać, ale nie zdążyłam![]()
koko.sanka
To wczoraj Ci już lekarz powiedział, ze masz się wstrzymać 3 miesiące ze staraniami?Dziewczyny, a co myślicie o tym, że skoro i tak muszę czekać 3 miesiące, to może machnąć operację kolana teraz? (Ortopeda mówił że czas oczekiwania na operację to 8-10 tygodni). To akurat na starania byłabym już z nowiutkim kolanem![]()
Żołna
Tak. Powiedział że minimum 3 miesiące, a zobaczymy na kontroli czy się oczyściłam do końca bo jak nie to jeszcze dłużej bo po łyżeczkowaniu 3 miesiące trzeba czekaćTo wczoraj Ci już lekarz powiedział, ze masz się wstrzymać 3 miesiące ze staraniami?
Kitsune
Moderator
A to nadal mówią że trzeba czekać 3 miesiące? Ja poroniłam w 10 tygodniu, miałam łyżeczkowanie i po pierwszej miesiączce już mogliśmy działaćDziewczyny, a co myślicie o tym, że skoro i tak muszę czekać 3 miesiące, to może machnąć operację kolana teraz? (Ortopeda mówił że czas oczekiwania na operację to 8-10 tygodni). To akurat na starania byłabym już z nowiutkim kolanem![]()
koko.sanka
Oh, super, dajesz nadziejeA to nadal mówią że trzeba czekać 3 miesiące? Ja poroniłam w 10 tygodniu, miałam łyżeczkowanie i po pierwszej miesiączce już mogliśmy działać
annn1
Ja się chyba załamie dostałam antybiotyk Cipronex na zapalenie pęcherza na 10 dni czyli do 12 listopada, a 16 mam umówioną drożność, czyli nie zdążę przed drożnością odczekać 7 żeby zrobić posiew moczu i upewnić się że nic już nie ma.
powiedzcie ile ważne są wyniki wymazów MUCHa robionych przed drożnością? Załamana jestem tak strasznie liczyłam na to badanie w tym miesiącu. A jak jeszcze okaże się że wymazy będę miała powtarzać to ja nie wiem 
Ostatnia edycja:
Żołna
No to teraz nic już nie wiem.A to nadal mówią że trzeba czekać 3 miesiące? Ja poroniłam w 10 tygodniu, miałam łyżeczkowanie i po pierwszej miesiączce już mogliśmy działać
A mój mąż to stwierdził, że nie wie czy da radę mnie tknąć po poronieniu przez pół roku to już w ogóle załamka
reklama
Kitsune
Moderator
Po pierwszym poronieniu jeden lekarz mi powiedział że 3msc minimum, potem drugi że pół roku minimum. Zaszłam bodajże w drugim cyklu po poronieniu w kolejną ciążę i do odstawienia heparyny były wszystko okejNo to teraz nic już nie wiem.mi powiedział że mam czekać, żeby powtórki nie było
A mój mąż to stwierdził, że nie wie czy da radę mnie tknąć po poronieniu przez pół roku to już w ogóle załamka![]()