Wierze, ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, szybko dojdziesz do siebie i będziesz mogła się starać. Trzymam kciuki mocnoI tego "rozwalonego" cyklu chyba boje się najbardziej![]()
reklama
Żołna
Fanka BB :)
Tak. Z boku to pewnie bzduryNie.
Sory, ale nie da się czytać tych bzdur.
Oleczka309
Dzień dobry dzień dobry
Odnośnie chrapania, to ja mojego budziłam tyle razy ile zaczynał chrapać i chyba już się ze stresu nauczył tego nie robić

@Kitsune niezly zapas,tymczasem ja która nie ma ani jednego,bo uważam,że kolejny cykl stratny będzie
Oczywiście głowa działa, od rana zjadłam pizzę,pol słoika zupy,czekoladę i monte,a nadal bym coś zjadła
w dodatku okres mam mieć za równo 7 dni i jak pisałam wczoraj miałam lekkie skurcze przez dwa dni,a dzisiaj to już czuje okresowe ciągniecie w podbrzuszu 

EDIT jestem taka senna od wczoraj ze zasypiam na stojąco
Odnośnie chrapania, to ja mojego budziłam tyle razy ile zaczynał chrapać i chyba już się ze stresu nauczył tego nie robić
@Kitsune niezly zapas,tymczasem ja która nie ma ani jednego,bo uważam,że kolejny cykl stratny będzie
Oczywiście głowa działa, od rana zjadłam pizzę,pol słoika zupy,czekoladę i monte,a nadal bym coś zjadła
Ostatnia edycja:
amusedxxx
Moderator
O widzisz a mój to się jeszcze wkurza czasami na mnie że go budzęDzień dobry dzień dobry
Oczywiście głowa działa, od rana zjadłam pizzę,pol słoika zupy,czekoladę i monte,a nadal bym coś zjadław dodatku okres mam mieć za równo 7 dni i jak pisałam wczoraj miałam lekkie skurcze przez dwa dni,a dzisiaj to już czuje okresowe ciągniecie w podbrzuszu
drugi.bejbik
Ja to mojego kiedyś nagrałam na dyktafon jak chrapałO widzisz a mój to się jeszcze wkurza czasami na mnie że go budzęa potem jak mu mówię o tym, to nawet nie pamięta, bo to taka złość na śpiocha
![]()
Oleczka309
Mój tez się wkurzał,ale ja wkurzałam sie bardziej gdy nie mogłam zasnąćO widzisz a mój to się jeszcze wkurza czasami na mnie że go budzęa potem jak mu mówię o tym, to nawet nie pamięta, bo to taka złość na śpiocha
![]()
Oleczka309
Ja mojego również nagrałam,puściłam mu na drugi dzień to zrobił maślane oczy i mówi „ja nie chrapie przecież prawda”Ja to mojego kiedyś nagrałam na dyktafon jak chrapałnastępnego dnia jak położyliśmy się wieczorem do łóżka to odpaliłam to nagranie. Ten do mnie "co to jest? ", mówię " Twoje chrapanie. A teraz usnij przy tym. " Po pół minuty kazał mi to wyłączyć
![]()
Tak parsknelam śmiechem
Żołna
Jeszcze nie
reklama
Anelili
Mój na szczęście nie chrapie, ale czasem tak sapie i już mnie wkurza
a że mam lekki sen, to zawsze śpię w stoperach 
Dziewczyny, może któraś mądra głowa mi podpowie - dostałam właśnie wyniki PAI-1 i jest napisane tak: nie wykryto polimorficznego wariantu 4G wżadnym allelu genu PAI-1 ( 5G/5G). Czyli to znaczy jest wszystko ok?
Mój po poronieniu trochę się skrócił - wcześniej miałam takie 33dniowe, a teraz bardziej 29-30 dni.Nie mówiąc już w ogóle o tym, że nadal nawet nie plamię
Po poronieniu cykl ma tyle samo dni czy może się zmienić?
Dziewczyny, może któraś mądra głowa mi podpowie - dostałam właśnie wyniki PAI-1 i jest napisane tak: nie wykryto polimorficznego wariantu 4G wżadnym allelu genu PAI-1 ( 5G/5G). Czyli to znaczy jest wszystko ok?