reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
a wiecie, jutro jesteśmy umówieni z mężem: wyłączymy seriale, netflixy, tylko muzyka w tle i czytamy książki :D
Fantastyczny plan! Z moim byłoby ciężko w kwestii czytania - ostatnią książkę czytał przez dwa lata (wracając co jakiś czas do tych samych fragmentów) ;D Teraz czyta i równocześnie słucha audiobooka. Ale co do muzyki, to większość naszych dni wyglada tak, że w tle naszego życia gra radio (Radio 357❤️).

Ja na jutro mam plan „sprzątanie domu” - ostatnio jak posprzątałam, wystarczyło na 1 (słownie: jeden) dzień porządku, bo następnego dnia stary wrócił z delegacji, razem z nim wpadli na chwilę pracownicy i momentalnie zrobił się rozpierdziel gorszy, niż był wcześniej 🤯

Udało się 🥳🥳

Ja właściwie nie przepadam za serialami, nie lubię jak coś ma kilka serii i kilkanaście odcinków w każdej.
Kiedyś podobał mi się panna Scarlett i komisarz. 2 serie obejrzałam, 3 już tak średnio.
Lubię trafić w tv na jakieś odcinki CSI lub NCIS takie przypadkowe. Nawet jak cisy zacznę oglądać na Netflix to raczej nie kończę.
Łowca trolli obejrzałam w całości 😅

Człowiek wyskoczył tylko na zakupy a tu już tyle do nadrobienia 🙈
Ciekawa zakupowa historia,kupowałam lactacyd,kiedyś był taki super chłodzący i miał mega przyjemny zapach,znalazłam biały z niebieskim napisem dla kobiet planujących ciąże i takich co stosują antykoncepcję,włożyłam do koszyka,okazało się,że były dwa różne w takim samym opakowaniu,dowód niżej jaki wzięłam 🤦🏼‍♀️

A jak się nazywa ten "z kwiatkiem"?
Mój kalendarzyk
O, to ma podobnie jak mój tata -
moze oglądać sens serial na okrągło 😅 ja obejrzałam może z 5 odcinków Ranczo, przy okazji odwiedzin u rodziców 😉
mój stary uwielbia opowiada mi zawsze co będzie w danym odcinku jak się zaczyna
nie no, chirurgów to idzie szanować. Ukryta prawda to żenada. Nie umiem się wytłumaczyć z tego :D
Znienawidzilam ukryta prawde w gimnazjum,zawsze to leciało gdy wracałam ze szkoły 😂
Mój ranczo oglądal już z 10 razy... Ja tego z własnej woli nigdy nie oglądałam, tylko czasem słuchałam jak on oglądał. Bo ciągle coś nowego zauważa... Dostał zakaz oglądania puki nie skończy prac w domu.
Mój za cała kolekcje sezonów i odcinków to pewnie by mnie sprzedał 😂😂🙈
Uwielbia ranczo i zna wszystkie odcinki na pamięć

Załączniki

• 384FD14A-AE6D-4E56-84E6-32800C7DDD63.jpeg
    384FD14A-AE6D-4E56-84E6-32800C7DDD63.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
Ja jestem wierna fanka do końca życia. 😁
Ja Harrego P. czytałam kilka razy. Jakoś rok lub dwa temu chciałam wrócić, i to już nie było to. Przewertowałam książki zatrzymując się na dłużej na kilku fragmentach. Filmów nie oglądałam, irytowało mnie, że tak wiele rzeczy jest pominiętych lub zamienionych.
W sumie nie wiele jest erkanizacji które lubię.

Ostatnia edycja:
reklama
Poszłam po powerbank.. po drodze zjadłam 2 czekoladki.
Coś zaczyna pizgać za oknem. Mam nadzieję, za żadną brzoza na dom się nie przywróci.

Do góry