reklama
koko.sanka
Fanka BB :)
koko.sanka
Przepraszam, że poruszam to tutaj, ale napisze wam ciekawostkę odnośnie magnezu.
Znajoma jest w 14 tygodniu ciąży, dostała plamień, skurczy, bolał ją brzuch, trafiła do szpitala. Miała mało magnezu i groziło jej poronienie. Dostała kilka kroplówek z magnezem, leżała w szpitalu kilka dni, ale jeżeli nie będzie suplementować, to sytuacja może się powtórzyć, musi teraz leżeć. Także dziewczyny, przestrzegam, suplementujcie magnez
Znajoma jest w 14 tygodniu ciąży, dostała plamień, skurczy, bolał ją brzuch, trafiła do szpitala. Miała mało magnezu i groziło jej poronienie. Dostała kilka kroplówek z magnezem, leżała w szpitalu kilka dni, ale jeżeli nie będzie suplementować, to sytuacja może się powtórzyć, musi teraz leżeć. Także dziewczyny, przestrzegam, suplementujcie magnez
nieznośne_poplątanie
Moderator
Żadne słowa tu nic nie zmienią, ale cholernie mi przykro. Tulę mocno.Biało jak śnieg. Na nic już nie liczę.
Żonkaa
Ja w ogóle nie widziałam o tym magnezie. Połowa stron internetowych grzmi o kwasie, na okres starań i na okres ciąży. Jeszcze ewentualnie omegi itp. Ale o magnezie dowiedziałam się właśnie z forum!Przepraszam, że poruszam to tutaj, ale napisze wam ciekawostkę odnośnie magnezu.
Znajoma jest w 14 tygodniu ciąży, dostała plamień, skurczy, bolał ją brzuch, trafiła do szpitala. Miała mało magnezu i groziło jej poronienie. Dostała kilka kroplówek z magnezem, leżała w szpitalu kilka dni, ale jeżeli nie będzie suplementować, to sytuacja może się powtórzyć, musi teraz leżeć. Także dziewczyny, przestrzegam, suplementujcie magnez![]()
Dziękuję za Twoją rozpiskę supli
babielato_
Paczka z Amazona dotarła w 1.5 dnia 
teraz można testować. Jutro temperatura rano i test. Dziś już zrobione powoli do przodu 
koko.sanka
Nie ma problemuJa w ogóle nie widziałam o tym magnezie. Połowa stron internetowych grzmi o kwasie, na okres starań i na okres ciąży. Jeszcze ewentualnie omegi itp. Ale o magnezie dowiedziałam się właśnie z forum!
Dziękuję za Twoją rozpiskę supli![]()
Mademoiselle_Nika
Moderator
Biało jak śnieg. Na nic już nie liczę.
Naprawdę nie wiem co mam powiedzieć. Przykro mi.
Zadbaj o siebie.
Tulę mocno.
Dong
I witamina D na odpowiednim poziomieJa w ogóle nie widziałam o tym magnezie. Połowa stron internetowych grzmi o kwasie, na okres starań i na okres ciąży. Jeszcze ewentualnie omegi itp. Ale o magnezie dowiedziałam się właśnie z forum!
Dziękuję za Twoją rozpiskę supli![]()
reklama
babielato_
Mnie nigdy piersi nie boląTeż tak miałam ostatnie kilka cykli że z przyjściemból piersi nie mijał, ustępował z czasem trwania okresu. Nie wiem czy to jakiś hormon, czy po prostu wcześniej nie zwracałam na to uwagi.