Aksamitka28
Fanka BB :)
To pójdziemy na sierpniówkiBiało jak śnieg. Na nic już nie liczę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pójdziemy na sierpniówkiBiało jak śnieg. Na nic już nie liczę.
Też się tam wybieramTo pójdziemy na sierpniówkiżeby całe wakacje sapać i narzekać jak gorąco
oszczędzimy na ubraniach ciążowych
![]()
Mam wrażenie że tylko mnie nie bolą. To źle?Zazdroja czasem mam sobie ochotę odkroić podczas pmsa
![]()
Myśle ze każdy ma inne objawy narastającego proga w fazie lutealnejMam wrażenie że tylko mnie nie bolą. To źle?![]()
A propos duphastonu - mi jeden gin kazał brać dopiero po potwierdzonej owu i nie tak od razu, bo brany za wcześnie uniemożliwia zapłodnienie (tak powiedzial). Piszę to, bo drugi gin właśnie zupełnie nie patrzył, kiedy owu była, więc było to bez sensuP
Biorę NAC z Clo + duphaston od 20 dc.
Do tego q10, wit D, omega 3, Pueria, Complex Wit B.
I dużo buraków![]()
O ile dobrze kojarzę był to już ostatni transferTo pójdziemy na sierpniówkiżeby całe wakacje sapać i narzekać jak gorąco
oszczędzimy na ubraniach ciążowych
![]()
Hamuje owulację i dlatego nie dochodzi do zapłodnienia.A propos duphastonu - mi jeden gin kazał brać dopiero po potwierdzonej owu i nie tak od razu, bo brany za wcześnie uniemożliwia zapłodnienie (tak powiedzial). Piszę to, bo drugi gin właśnie zupełnie nie patrzył, kiedy owu była, więc było to bez sensu![]()
Miłego zwiedzania i udanego urlopuA, i mam mały update - zrobiłam dzisiaj test I kreska jest wyrazniejszaale zamiast się cieszyć, to już się nakręcam, że pewnie to kolejny biochem i nie ma, co się nastawiać
jednak po 3latach ciężko uwierzyć, że może to być co innego
Ale na pocieszenie - zaraz idę zwiedzać Lizbone![]()
Hamuje owulację i dlatego nie dochodzi do zapłodnienia.