Mademoiselle_Nika
Moderator
fragmentację tak, hba nie.a robiliście fragmentację i hba?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fragmentację tak, hba nie.a robiliście fragmentację i hba?
SpadajBrownie z buraka mi ktoś polecał ostatnioszybko się robi
![]()
brownie z fasoli czerwonejSpadajSzukam czegoś bardziej efektownego.
![]()
Wiem, pamiętam, miałam Cię oznaczyć, ale tak przypuszczałam, że sama możesz się odezwaćWidzę, że idziesz w moje ślady!U mnie było to samo, więc doskonale rozumiem Twoją złość.
i okej? Jeśli tak, ja bym chyba dalej nie drążyła. Te wyniki były naprawde bardzo dobre.fragmentację tak, hba nie.
Noo, chociaż tyle. Dobrze, że pojedziesz jutro, bo mi udało się dopiero jakoś po 3 tygodniach i przez to się przesunęło. Szkoda, że aż taka odległość.Wiem, pamiętam, miałam Cię oznaczyć, ale tak przypuszczałam, że sama możesz się odezwać
Na szczęście Ty miałaś bliżej![]()
i okej? Jeśli tak, ja bym chyba dalej nie drążyła. Te wyniki były naprawde bardzo dobre.
jasne, ale tam wszystko jest bardzo jasno opisaneNie wiemmogę podesłać Ci wyniki żebyś zobaczyła?
Wolałabym jechać na weekend, ale właśnie chodzi mi o ten czas.... bo trzeba czekać na wyniki i jakbym pojechała na luzie w sobotę, to już na pewno byłaby 100% lipa.Noo, chociaż tyle. Dobrze, że pojedziesz jutro, bo mi udało się dopiero jakoś po 3 tygodniach i przez to się przesunęło. Szkoda, że aż taka odległość.![]()