amusedxxx
Moderator
ja to lubię robićSpadajSzukam czegoś bardziej efektownego.
![]()
Albo jeśli chcesz spróbować coś mega to polecam ciasto pomarańczowe, tez się szybko robi (nie licząc gotowania pomaranczy)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to lubię robićSpadajSzukam czegoś bardziej efektownego.
![]()
Taka, że właśnie sprawdzam licencję antywirusa w telefonie.![]()
O.Hm... Może jakiś sernik ładny np. oreo, albo ciasto pszczółka (z małymi pszczółkami z brzoskwiń), albo rolada bezowa, albo ciasto ferrero, albo 3bit bez pieczenia?
To chyba za łatweja to lubię robićLink do: Ciasto ucierane z mascarpone - ILoveBake.pl
Albo jeśli chcesz spróbować coś mega to polecam ciasto pomarańczowe, tez się szybko robi (nie licząc gotowania pomaranczy)Link do: Mięciutkie ciasto pomarańczowe z całą gotowaną pomarańczą - Rozkoszny
Oooo tak! Jajko sadzone jest superO wspaniała kobieto! Dziękuje Ci! Szczególnie za przepis na ciasto z pszczółką! Jedno z moich top 3 ciast jest bardzo podobne ciasto do tego - „jajko sadzone” na spodzie z herbatników z nutellą omnomnom.
Tak, bardzo dobry, jeden z lepszych w moim mieście. Gdybym usłyszała to od mojego poprzedniego ginekologa to bym się puknela w łeb (albo jego)A to jakiś sprawdzony lekarz u którego teraz byłaś?![]()
Ja miałam taką sytuację, że będąc we wczesnej ciąży byłam na usg. Lekarka uwidocznila pęcherzyk ciążowy a na zdjęciu obok tego pęcherzyka był drugi praktycznie identyczny i pytam, czy to drugi pęcherzyk ciążowy ale mówi, że nie i nie dyskutowałam dalej. Nie mam pojęcia co to było ale bardzo mnie zaintrygowało, że potrafiła odróżnić, że to nie pęcherzyk ciążowy a wyglądało no identycznie. Jutro zrobisz betę, to sytuacja będzie jaśniejszaTak, mam pęcherzyk teraz w jajniki który wskazuje ze przebyłam owulacje. Ale w macicy dodatkowo mam pęcherzyk który wyglada na ciążowy 8 mm.
No właśnie jak dostałam okresu, to miałam zacząć od 2 dnia miesiączki brać Clostilbegyt. Ale dla pewności (już widząc krew) zrobiłam test i wyszed negatywny. To był 28 dca ten test w 16 dni temu, to który był dc?
Jeny zaczęłam myśleć o wypiekach i nabrałam ochoty żeby coś upichcić… pierwsze co do głowy mi przyszło to karpatkaTo chyba za łatwe![]()
Mam nadzieje ze jutra beta wyjdzie niska. Bo jak wyjdzie powyżej 5 to ja obstawiam ze to bedzie puste jajo płodowe.Ja miałam taką sytuację, że będąc we wczesnej ciąży byłam na usg. Lekarka uwidocznila pęcherzyk ciążowy a na zdjęciu obok tego pęcherzyka był drugi praktycznie identyczny i pytam, czy to drugi pęcherzyk ciążowy ale mówi, że nie i nie dyskutowałam dalej. Nie mam pojęcia co to było ale bardzo mnie zaintrygowało, że potrafiła odróżnić, że to nie pęcherzyk ciążowy a wyglądało no identycznie. Jutro zrobisz betę, to sytuacja będzie jaśniejsza![]()