Ja widzę jakiś cień ale nie wiadomo, czy to nie fabryczna czasem. Może rano jak za testujesz to sytuacja będzie bardziej jasna. Trzymam kciukiKurcze zainspirowana Waszymi wieczornymi testami stwierdziłam, że może i ja zrobię jeszcze i kurde...sama nie wiemraz jak patrzymy z mężem to wydaje się nam, że coś widzimy a potem znowu patrzymy i już nie. Nawet na zdjęciu ciężko mi było to uchwycić. Nawet jeśli to czy w 26 dc (28 dniowe cykle) to kreska jeśli już to nie powinna być już wyraźna? Dziś odstawiłam dupka
reklama
PierwszaFasolka2020
Fanka BB :)
Wiesz, ze dzisiaj o tym myślałam. Ze zawsze tak dumałam nad tym, ze takie nietypowe historie ciazowe się przytrafiaja innym. Ze mi nigdy nic takiego sie nie przydarzy. Jakies wpadki na antykoncepcji, wpadki podczas kp, ciąża z jednego bzykania w miesiącu…. A tu bam… jak grom z jasnego nieba. W ogóle do mnie to nie dociera. Jeszcze przypomniałam sobie ze oprócz stymulacji, kontrastu, rtg, antybiotyku to byłam na wyjeździe służbowym na którym wypiłam z 1.5 butelki wina…. Ekhmta sytuacja na stałe zapisze się w staraczkowej historii i każda się zainspiruje i będzie testować przed okresem, w trakcie, po okresie bo jak widać nigdy nic nie wiadomo![]()
babielato_
Ja leżę na kanapie brzuchem do góry, bo obróciłam sernik red Velvet, zagryzłam jarzynową i na nią jeszcze wrzuciłam ciasto pomarańczowe.![]()
To potwierdza że jak ma być ciąża to będzie i się utrzyma. Będzie serduszko w poniedzialekWiesz, ze dzisiaj o tym myślałam. Ze zawsze tak dumałam nad tym, ze takie nietypowe historie ciazowe się przytrafiaja innym. Ze mi nigdy nic takiego sie nie przydarzy. Jakies wpadki na antykoncepcji, wpadki podczas kp, ciąża z jednego bzykania w miesiącu…. A tu bam… jak grom z jasnego nieba. W ogóle do mnie to nie dociera. Jeszcze przypomniałam sobie ze oprócz stymulacji, kontrastu, rtg, antybiotyku to byłam na wyjeździe służbowym na którym wypiłam z 1.5 butelki wina…. Ekhmtakże dziękuje dobranoc ….
Lwica1410
Dobranoc.Wiesz, ze dzisiaj o tym myślałam. Ze zawsze tak dumałam nad tym, ze takie nietypowe historie ciazowe się przytrafiaja innym. Ze mi nigdy nic takiego sie nie przydarzy. Jakies wpadki na antykoncepcji, wpadki podczas kp, ciąża z jednego bzykania w miesiącu…. A tu bam… jak grom z jasnego nieba. W ogóle do mnie to nie dociera. Jeszcze przypomniałam sobie ze oprócz stymulacji, kontrastu, rtg, antybiotyku to byłam na wyjeździe służbowym na którym wypiłam z 1.5 butelki wina…. Ekhmtakże dziękuje dobranoc ….
A zaśniesz? Ja bym pewnie w głowie stworzyła tysiące scenariuszy.
Eh byle do szczęśliwego poniedziałku.
PierwszaFasolka2020
Chyba zasnę bo córce idą 5-tki i ostatnie noce to masakra, chodzę nieprzytomna. DziękujeDobranoc.
A zaśniesz? Ja bym pewnie w głowie stworzyła tysiące scenariuszy.
Eh byle do szczęśliwego poniedziałku.
Pierwsze 🥰
Dziewczyny
co tu się dziś odpierdziela 
Gratuluję wszystkim dwóch kresek
Gratuluję wszystkim dwóch kresek
jagna_jadzia
Trzymam kciuki za dobre zakończenie tej szalonej historiiWiesz, ze dzisiaj o tym myślałam. Ze zawsze tak dumałam nad tym, ze takie nietypowe historie ciazowe się przytrafiaja innym. Ze mi nigdy nic takiego sie nie przydarzy. Jakies wpadki na antykoncepcji, wpadki podczas kp, ciąża z jednego bzykania w miesiącu…. A tu bam… jak grom z jasnego nieba. W ogóle do mnie to nie dociera. Jeszcze przypomniałam sobie ze oprócz stymulacji, kontrastu, rtg, antybiotyku to byłam na wyjeździe służbowym na którym wypiłam z 1.5 butelki wina…. Ekhmtakże dziękuje dobranoc ….
Ps. Ja nigdy nie stosowałam antykoncepcji odkąd jestem z moim obecnym mężem (wcześniej z powodu podejrzenia pcos). Omijaliśmy tylko dni płodne… I nigdy nie przytrafiła mi się wpadka, wiec też zawsze ze zdumieniem słucham takich historii
Chodzisz nieprzytomna, bo jesteś w ciążyChyba zasnę bo córce idą 5-tki i ostatnie noce to masakra, chodzę nieprzytomna. Dziękuje
Dobranoc dziewczyny i kciuki za jutrzejsze testowanie
reklama
12.12 będę testowaćCzęśćmożesz, podaj tylko datę kiedy będziesz testować
![]()
Poprzednim razem nie wytrzymałam i zrobiłam test w 26 dc i był negatywny, dopiero kolejny wyszedł pozytywny.