Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet tak nie myśl!A u mnie chyba okres...
Jak to???![]()
Byłam przed chwilą w łazience i na papierze taka plama krwi jak przy rozpoczynającym się okresieNawet tak nie myśl!
A robiłaś betę już?Byłam przed chwilą w łazience i na papierze taka plama krwi jak przy rozpoczynającym się okresie![]()
Nie robiłam, mam umówioną za 2 godziny. Nie wiem, ale już jestem przerażona. A na popołudnie do pracy więc nawet do lekarza się nie dostanę... Być może właśnie wczoraj w pracy się przedźwigałam bo teraz przed świętami roboty 3x tyle co zwykle...A robiłaś betę już?mam nadzieje ze to jakieś plamienie
![]()
Może to krwiak jakiś, trzymam kciuki za betęNie robiłam, mam umówioną za 2 godziny. Nie wiem, ale już jestem przerażona. A na popołudnie do pracy więc nawet do lekarza się nie dostanę... Być może właśnie wczoraj w pracy się przedźwigałam bo teraz przed świętami roboty 3x tyle co zwykle...
W poprzedniej ciąży też miałam krwiaka, także możliwe. Dzisiejsza beta i tak nic nie powie bo to dopiero pierwsza. Zobaczymy w niedzielę czy będzie spadać czy rosnąć. Chyba, że konkretny okres przyjdzie wcześniejMoże to krwiak jakiś, trzymam kciuki za betę![]()
A masz jak dawkować sobie wysiłek w pracy?Nie robiłam, mam umówioną za 2 godziny. Nie wiem, ale już jestem przerażona. A na popołudnie do pracy więc nawet do lekarza się nie dostanę... Być może właśnie wczoraj w pracy się przedźwigałam bo teraz przed świętami roboty 3x tyle co zwykle...
Bądź dobrej myśliW poprzedniej ciąży też miałam krwiaka, także możliwe. Dzisiejsza beta i tak nic nie powie bo to dopiero pierwsza. Zobaczymy w niedzielę czy będzie spadać czy rosnąć. Chyba, że konkretny okres przyjdzie wcześniej![]()