amusedxxx
Moderator
ja mam taki objaw tylko przed ciąża spożywczaNie żeby coś... Ale ja taki apetyt mam tylko w jednym stanie (trzymam po cichu kciuki)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam taki objaw tylko przed ciąża spożywczaNie żeby coś... Ale ja taki apetyt mam tylko w jednym stanie (trzymam po cichu kciuki)
Ja właściwie nie do końca rozumiem tą ekscytację zastrzykami z heparyn, mała igiełka jeb w fałdkę i już. Wiadomo nie jest to przyjemne, ale zdecydowanie są gorsze zastrzyki niż to.Dziewczyny, śmiem twierdzić, że chyba nigdy nie miałyście zastrzyku domięśniowego z Neurovitu. Neoparin, to przy tym pikuś.![]()
Ja przed okresem. Jem jem i jem cały czas. A najbardziej co nie zdrowe i kaloryczne.ja mam taki objaw tylko przed ciąża spożywcza![]()
No to owocnego organizowania, a później to udanej imprezkija organizuje swoje urodzinowe party w ten weekendmój szwagier, który obecnie grzeje dupsko na Malediwach, nie lubi przyjmować gości, dlatego ja, w ramach rekompensaty dla samej siebie, za to, ze mi zostawili 3 dzieci akurat w tygodniu, kiedy mam urodziny, zaprosiłam braci z dziećmi i przyjaciół na party trwające cały weekend
dzieciom będzie raźniej i może troszkę szybciej im zleci do powrotu starych jak się będzie dużo działo, ja spędzę weekend w wybornym towarzystwie
a szwagra **** strzeli jak zobaczy na monitoringu (na bank przegląda zapis z kamer bo to świr) auta parkujące na podjeździe
![]()
Świetnybędą dzieci więc musi być cenzuralnychciałam taki, może by nie do końca zrozumiały, co się wydarzyło na nim
ale moja mama się nie zgadza
![]()
mamy dziś coś wspólnego..jem i jem.Jezu ja nie wiem ludzie. Zjadłam całą torebkę kaszy, 2 małe kotlety, surówkę i jestem dalej głodna.
dziękiNo to owocnego organizowania, a później to udanej imprezkidzieciaki na pewno będą zadowolone
a kiedy konkretnie masz urodzinki? Nie wiadomo kiedy złożyć życzenia
![]()
Ciesze się bardzo, super informacjedzięki![]()
urodziny w poniedziałek
a dziś dostałam zielone światło aby zacząć przygotowania do transferu w tym cyklu
![]()