Mademoiselle_Nika
Moderator
Dlaczego jego?Ostatnio mam dużo takich emocji i mam wrażenie ze mąż mnie nie rozumie albo to ja jego nie rozumiem bo mnie psują cały dzień czadem tydzień takie wieści a on mówi ze jak to tak rozdrapuje to podkreślam jego porażkę

5 leków i każdy w innej aptece kupiłam
 5 leków i każdy w innej aptece kupiłam  chyba nie muszę mówić, że wybrałam sie pieszo i pada śnieg z deszczem? Zimno mi
 chyba nie muszę mówić, że wybrałam sie pieszo i pada śnieg z deszczem? Zimno mi  odbieram dzieci i jeszcze paczkomat. Oczywiście z drugiej strony osiedla
 odbieram dzieci i jeszcze paczkomat. Oczywiście z drugiej strony osiedla 

i nikogo przed 9 miesiącami nie wypuszczamy.
 i nikogo przed 9 miesiącami nie wypuszczamy. dzisiaj dostałam info, że sklep dostał wczoraj nową partię i mieli mi wysłać ale pół zamówienia przyszło potłuczone i czekają na nową dostawę. Obiecują że dzisiaj wyślą, a ja jutro wyjeżdżam i pewnie przesyłka wróci do nadawcy. Na zmianę adresu i paczkomatu się nie zgadzają. Ja już takiego pecha ostatnio mam że nic mnie nie zdziwi. Nie jest mi pisane ostatnio branie magnezu, robienie drożności i zachodzenie w ciążę.
 dzisiaj dostałam info, że sklep dostał wczoraj nową partię i mieli mi wysłać ale pół zamówienia przyszło potłuczone i czekają na nową dostawę. Obiecują że dzisiaj wyślą, a ja jutro wyjeżdżam i pewnie przesyłka wróci do nadawcy. Na zmianę adresu i paczkomatu się nie zgadzają. Ja już takiego pecha ostatnio mam że nic mnie nie zdziwi. Nie jest mi pisane ostatnio branie magnezu, robienie drożności i zachodzenie w ciążę.