Motylkowa!
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ten gościu właśnie powiedział że zlepki komórek są trzymane w termosach i są wylewane do zlewów?!?! Nosz kurfa
Nie. To wynika z moralności. Jestem z wykształcenia zootechnikiem. To co opowiadał słyszałam na wykładach. Tylko on się uczepił jednej części, jednej strony medalu. Wyolbrzymia ją i demonizuje. A o tej drugiej stronie, pozytywnej w ogóle nie wspomina. My długo na studiach o tym debatowaliśmy. Każdy może mieć inne zdanie, ale nikt nie powinien narzucać drugiemu człowiekowi swojego zdania.Zastanawiam sie, czy to co oni mowia wynika z glupoty czy niewiedzy i niezrozumieniu tej metody? Czy to i to?
Ja też fanka Basilura. Kiedyś do biura przedstawicielka nam podarowała na święta i kupuję ją co trochęPrzyszła mi dziś cala paka herbat Basilur.Macie jakieś swoje ulubione herbaciane firmy? Ja przepadłam odkąd kilka lat temu spróbowałam Basilur Magic Nights. Już samym opakowaniem mnie kupili.
![]()
Szkoda, ze tylko tutaj odzywa sie ich moralnosc. Ale tak jak napisalas. Kazdy ma swoja i niech na jego podworku zostanie.Nie. To wynika z moralności. Jestem z wykształcenia zootechnikiem. To co opowiadał słyszałam na wykładach. Tylko on się uczepił jednej części, jednej strony medalu. Wyolbrzymia ją i demonizuje. A o tej drugiej stronie, pozytywnej w ogóle nie wspomina. My długo na studiach o tym debatowaliśmy. Każdy może mieć inne zdanie, ale nikt nie powinien narzucać drugiemu człowiekowi swojego zdania.
Tak zawsze robiłam. Ale ostnio tu czytałam ze dziewczyny czekają aż się rozkręci i trochę zbaraniałam1DC to zawsze pierwszy dzień krwawienia.
Nie uznajemy za początek okresu plamienia tj zabarwionego na brązowo śluzu![]()
Ok czyli widzę za każda robi inaczejJa zawsze zaznaczam od żywej krwi, takie brunatne plamienia czy różowe to się dopiero rozkręca u mnie
On powiedział to o termosach? Nie oglądam, a rodzina mojego narzeczona z nim dość blisko jest…Też oglądam obrady sejmu i wypowiedź Brauna mi otwiera nóż w kieszeni![]()
Tak, to jego słowa.On powiedział to o termosach? Nie oglądam, a rodzina mojego narzeczona z nim dość blisko jest…