U 

użytkowniczka 212
Gość
włącz i wyłączPrawidłowoSwoją drogą u nas jest dokładnie odwrotnie - mąż pyta mnie o radę/rozwiązanie gdy ma jakąś wątpliwość/problem z komputerem. Najgorzej gdy muszę mu powiedzieć, że „u mnie działa”

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
włącz i wyłączPrawidłowoSwoją drogą u nas jest dokładnie odwrotnie - mąż pyta mnie o radę/rozwiązanie gdy ma jakąś wątpliwość/problem z komputerem. Najgorzej gdy muszę mu powiedzieć, że „u mnie działa”

Ja już biorę od wczorajA magnez dzieciorobny był?
 ale dla mnie w poprzednim cyklu robotę zrobił flavamed
 ale dla mnie w poprzednim cyklu robotę zrobił flavamed  powtarzam manewr i zobaczymy
 powtarzam manewr i zobaczymy 
U mnie tylko jodła kaukaskaOstatnio była dyskusja o choince, żywe czy sztuczna I zapomniałam Wam swoją pokazać. Zobacz załącznik 1587699
Było widać jak mrówka zapierdala po gałęzi

to prawda, urlopowicze już powinni się pakować do samolotu bo jakoś za 12 godzin powinni już lądować w WarszawieŁącze się z Tobą w bólu - u mnie nie dzieciaki, choć prawie, bo trzy psy, które na zmianę szalały i jak nie szczekały lub piszczały, to wchodziły mi do łóżka.
@Kejcik - Ty swoje pociechy za chwile zdajesz, a ja wczoraj przejęłam dwa dodatkowe psy (rodziców i siostry) + kota. Ledwo wstałam i już mnie głowa bolała
 nie sądziłam, że to napiszę ale będę tęskniła za tymi maluchami
 nie sądziłam, że to napiszę ale będę tęskniła za tymi maluchami  najstarszy mówi, ze mi specjalnie zepsuł auto żebym nie mogła wyjechać
 najstarszy mówi, ze mi specjalnie zepsuł auto żebym nie mogła wyjechać  na szczęście był dziś mechanik i 700 zł później auto odpala
 na szczęście był dziś mechanik i 700 zł później auto odpala 
sad but truewłącz i wyłącz

Ej a co nie tak z 11 będę kupywac teraz warto wiedziećPrawidłowoSwoją drogą u nas jest dokładnie odwrotnie - mąż pyta mnie o radę/rozwiązanie gdy ma jakąś wątpliwość/problem z komputerem. Najgorzej gdy muszę mu powiedzieć, że „u mnie działa”

A w którym dniu cyklu jesteś ze taka kreska wyszła?
Gratulacje!!!

No właśnie nie xD sama byłam w szoku bo nie wiem jakim cudem ale kupiłam w tej niższej cenie i nikt się nie odzywał żeby potwierdzać ani nic hahaaA oni jakoś sprawdzają tego nauczyciela?