aurii_orelii
Fanka BB :)
Ja też! Obierając wyobrażam sobie że przecież to rosło naZawsze. Nie wyobrażam sobie nie obierać.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też! Obierając wyobrażam sobie że przecież to rosło naZawsze. Nie wyobrażam sobie nie obierać.![]()
naprawdę? to musi być przeznaczenie!Dziś dzień buraka! Wszystkiego najlepszego!
![]()
Trzymam kciuki, żeby kropek się wczepił i już nie puścił przez 9 miesięcyTak, to dzisiaj. Jestem osrana po pachy, a do przedwczorajszego wieczora nie wierzyłam w powodzenie tego transferu tak bardzo, że nawet nie mam testów ciążowych![]()
ZałączamNordtesty zupełnie białe? Tego to jeszcze w życiu nie widziałam![]()
PowodzeniaTak, to dzisiaj. Jestem osrana po pachy, a do przedwczorajszego wieczora nie wierzyłam w powodzenie tego transferu tak bardzo, że nawet nie mam testów ciążowych![]()
U mnie dzis wygląda to tak, chyba już marne szanse na ciążę, bo ostatni sex był 19.11.Jak to szło z ta temperatura po 'zapłodnieniu' ? @królowa_kresek😉🙃 chyba mi wykres raz wstawialaś
Ogólnie jest zależność że ma być skok i rosnąć tak?
Dziękuję <3 chyba w takim razie wybiorę się jutro na zakupy bo nic z tego nie mam, nawet jajek![]()
Po czym wnioskujesz że nic z tego?U mnie dzis wygląda to tak, chyba już marne szanse na ciążę, bo ostatni sex był 19.11.