Aksamitka28
Fanka BB :)
No bo to właśnie takie dziadostwo, że nawet nie chce wyjść na zdjęciuJa tu niestety nic nie widzę.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo to właśnie takie dziadostwo, że nawet nie chce wyjść na zdjęciuJa tu niestety nic nie widzę.![]()
Obstawiam 11 dpo ale równie dobrze może być 10, bo ja owulke tym razem tylko po objawachtakże nadzieja mnie nie opuszcza
a jak przyjdzie okres to będą nowe nadzieje
![]()
Jak dopatrzyłam się każdego cienia, nawet ostatnio tej kropki nienawiści, tak tutaj niestety tez nic nie widzę :cJa zaczynam tracić cierpliwość do pinkówjak żyje nie przerobiłam u nich tylu atrakcji
dzisiaj dałabym sobie rękę obciąć, że coś majaczy i majaczy na 99,9% kreska testowa
. Coraz bardziej dochodzę do wniosku, że przed 12dpo to nawet nie ma co zaczynać sikania
Nie wiem czy tu coś widaćna żywo widziałam i uwaga!!! Wyrzuciłam test
![]()
A jak tam Twoje zapalenie? Wyleczyłaś się już?@Kitsune wpisz mi proszę kropelkę![]()
Ja bym Cię namówiła do złegono właśnie czułam się fatalnie w piątek i sobotę (całą przespałam), w sobotę właśnie z tego względu zrobiłam test i były dwie grube krechy, takie wymarzone ale nie takim teściewczoraj już zdecydowana poprawa, nawet katar mi ustał w zasadzie, jedynie pokasłuję raz na jakiś czas, gorączki nie miałam. Internistka na teleporadzie mówiła, że teraz jak się człowiek dobrze czuje to 2-3 dni i można śmiało wychodzić z domu a testów się nawet nie powtarza bo mogą wychodzić pozytywne jeszcze długo. Zapytała czy jestem w ciąży. Powiedziałam, że nie ale bym chciała żeby się to zmieniło. Bez szczegółów i procedurze. Zapytała, który dzień cyklu i powiedziała żeby starań nie wstrzymywać z tego powodu… ale też napisała do mnie dziewczyna z grupy IvF na fb i u niej, w identycznej sytuacji, transfer odroczono o kolejny miesiąc
Zważywszy, że mój by był najwcześniej za tydzień to już na pewno dojdę do siebie…
Na pinkach też dość często widzę testową albo mam jakieś lasery w oczach, które je wypalają.U mnie też ta testowa przebija kreska wiec obstawiam, że zawsze przebija tylko teraz się wyjątkowo mocno przyglądam![]()
Wypraszam sobieU mnie też ta testowa przebija kreska wiec obstawiam, że zawsze przebija tylko teraz się wyjątkowo mocno przyglądam![]()
Właśnie !!! O tym nie pomyślałamNa pinkach też dość często widzę testową albo mam jakieś lasery w oczach, które je wypalają.![]()
Właśnie !!! O tym nie pomyślałamtzn. że jesteś super bohaterem ?
![]()