Nelka85
Fanka BB :)
Ja właśnie śledzia zjadłamTo i za Ciebie te frytki wciągnę![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie śledzia zjadłamTo i za Ciebie te frytki wciągnę![]()
![]()
Trzymam kciuki, żeby się udało i czekanie na program nie było konieczneCórka udała się za 1 transferem a wyszło 45k więc to naprawdę nie ma żadnej gwarancji niczego.
Teraz jak się nie uda to też będę czekała na program
Twoja opcja jest zdrowszaJa właśnie śledzia zjadłam![]()
Ale, że zachcianki smakowe, to już?Ja właśnie śledzia zjadłam![]()
To może z moimi sikami jest coś nie takU mnie na każdym z testeo były kreski, dlatego nigdy więcej ich nie kupię.
Pierwsze na naturalnym, jeden pęcherzyk. Na pęknięcie Ovi, a kilka dni po zabiegu progesteron Besins.W miałaś na cyklu stymulowanym czy naturalnym? Ile miałaś pęcherzyków?
Dziękuję za odpowiedź.Pierwsze na naturalnym, jeden pęcherzyk. Na pęknięcie Ovi, a kilka dni po zabiegu progesteron Besins.
Drugie na cyklu stymulowanym Aromekiem, dwa pęcherzyki. Też Ovi + później Besins.
Trzecie na stymulowanym Aromekiem, jeden pęcherzyk. Na pęknięcie Zivafert, a kilka dni po zabiegu Prolutex.
Tylko, że u mnie z żadnej nic nie drgnęło nawet, bo problem jest widocznie gdzie indziej![]()
Przypomnę tylko, że zaliczyłaś jednak jeden biochem, więc jakieś połączenie udało się uzyskać.Dziękuję za odpowiedź.
Ja szczerze mówiąc też uważam, że problem jest gdzieś indziej, w sensie wydaje mi się, że my z mężem jesteśmy niedopasowani do siebie pod tym względem i nie uda nam się że sobą nigdy. Ale jak nie spróbuję to się nie dowiem.
Śledź w majonezowy sosie z kurkami...Twoja opcja jest zdrowsza![]()
Przy braniu progesteronu zawsze mi się chce śledzia i kiszonej kapusty. Na kiszoną kapustę jestem uczulona. Mogłam ją jeść bezkarnie tylko w ciąży.Ale, że zachcianki smakowe, to już?![]()
teraz to dla mnie jest jakiś wypadek przy pracy...Przypomnę tylko, że zaliczyłaś jednak jeden biochem, więc jakieś połączenie udało się uzyskać.