aurii_orelii
Fanka BB :)
W ciąży kobiety mają słabą pamięć ponoćPrzestaje to być śmieszne. Mam jakąś mgłę mózgową. Drugi raz dzisiaj zapomniałam co gdzieś położyłam. I to tak ostro, że szukałam kilkanaście minut.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
W ciąży kobiety mają słabą pamięć ponoćPrzestaje to być śmieszne. Mam jakąś mgłę mózgową. Drugi raz dzisiaj zapomniałam co gdzieś położyłam. I to tak ostro, że szukałam kilkanaście minut.
Pamiętam artykuł z BRAVO. Mam guza na kolanie i czy to może być ciąża pozamacicznaalbo biorę tabletki, użyliśmy prezerwatywy, nie skończył w środku, czy to może być ciąża?
ja nic tu nie widzę, nawet cienia :/Taki cień był do 5 minuty , a potem nawet na zdjęciu biało. Nie kumam tych testów, wynik wiarygodny do 5 min, a po już nie. Tylko do 5 min jest cień a po 5 min już nic nie widać![]()
O i te kreski tak blisko są. No ja robiłam te testy w ktorymś z cykli i pamietam, że te testowe szaraczki są, szkoda że do 5 min barwią się przez barwnik, wtedy można się napalić. U mnie jutro, max pojutrze @ - już po ptokach. Jeszcze dziś ta temperatura trochę mnie nadzieją natchnęła, ale jutro powinna spadać już.Tu masz jakieś z Premom.
A prawa tylnia kieszeń w spodniach?To ja Wam opowiem moja historię sprzed tygodnia. Pakowałam się na wyjazd i wzięłam do ręki swój stary plecak. Stwierdziłam, że jest już brzydki i go wywalam. Przeszukałam kieszonki i znalazlam 350zl wypłacone jakieś pół roku temu, o których zupełnie zapomniałamzadowolona lecę do mojego, mówię mu jakiego to znaleziska dokonałam.
Wychodzimy za jakieś 3 godziny na imprezę rodzinna, zakładał kurtkę, której nie miał od dawna i mówi mi, że może też dokona jakiegoś znaleziska w kieszeni
A w mojej głowie nastała w tym momencie ciemność. Gdzie ja dałam te pieniądzeno i łażę, zaglądam w takie standardowe miejsca na widoku, portfel.. nie ma. Nawet do kosza na śmieci popatrzyłam czy czasem z rozpędu nie wleciało
No i tak właśnie znalazłam 350zl po pół roku i zgubiłam je tego samego dnia
Szukałam jak się pakowałam... Szukałam po powrocie.. serio, nie maa nie wyniosłam z domu, bo kapnęłam się jeszcze przed wyjściem. Normalnie czarna dziura.
Ale bym zjadłaznam Wasz bólja dzisiaj w odwrotnej sytuacji -czekam właśnie na męża. Domowy drobiowy kebab już w piekarniku.
Ja niestety nie, okres w pełni xD dzisiaj zasuwam w kuchni i szykuje słodkie dla męża na urodzinyMam nadzieje, że tu taki spokój, bo wszystkie ostro trzonujecie![]()